Şimdi Ara

Oğlum için F/P mama yardım edin. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutunkolonyasi

Hocam ilk 6 ay kesinlikle anne sutu icsin yapma etme biz alistik yapay seyleri yemeye de el kadar sabiye yedirmeyin bu arada yas kac birde edirnede ogrenci olma ihtimalin varmi feci sekilde gozum isirdi

Balıkesir Üniversitesi Bilgi. Programcılığı bitirdim. Belki Tekirdağda karşılaşmışızdır. Tatile giderdim Kumbag a. Belki de silivride. Orda da yazlık var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birazcık çocukların damak tadı ile alakalı seçebiliyor. burada mamadan kasıt formül süt sanırım. açıkçası pek ucuzu yok. bebelacı beğenmemişti bizim keerata aptamil ve sma seviyordu. ilk olarak anne sütü elbette ama 6. aydan sonra yetmeyecektir. bu formül sütleri kullanmaya başlayabilirsin. bir zararı yok bilip bilmeden atanlara kanma. sadece ek olarak kalmalı ama. zira bunun rahatlığı emme isteğini azaltabilir memeyi.

ayrıca yalancı meme kullanın. hem siz hemde çocuk rahat eder. zira bu emme içgüdüsü ile parmaklarını, dudaklarını emebilir. aman ha. yalancı meme uykusuna yardımcı olur, sakinleştirir ve 1-2 günlük uğraşla bıraktırılabilir faka parmak yada dudak emerse ilkokulda bile bırakamayanlar oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.