evet kardeşim dizel bakıyorum çünkü diğer dizel araçlara göre az yakıyor ben 20 bine kadar falan bakıyorum bir tane kazasız değişensiz buldum 2007 150binde dolu bir araç 20.500 dedi ama pazarlığa açık kapı bıraktır herhalde 19.500 e falan biter
Hangi şehirde baktiniz acaba. Bide genelde km yüksek bu araclarda o biraz kafamı kurcaladi
hocam genelde dizellerde az km bekleme geneli fazla ama 100 binde 80 binde hatta 120binde korkmadan al tabi duzenli bakimlari agir bakimlari yapilmismi bu cok onemli benim baktigim arac mantar cikti :) km dusurmusler allahtan dijital ortam varda ordan ogrenebiliyorum yoksa arac cok temiz anlasilmasi guc yine araba bulamadim cok dikkatli ol iyice baktir
Sagolun hocam. Peki km ile oynandigini nasıl anladiniz
plakayi 5664 gonder hasar kayitlari ve muayene giris zamanlarindaki km bilgileride ardindan geliyor
bayadır bakıyorum seçenekleri ikiye indirdim artık
skoda fabia ve seat ibiza
bu ikisini düşünüyorum ama piyasa çok yüksek ve düzgün araç yok pek:( satan, bilen varsa Ankarada ilgileniyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme