Şimdi Ara

Öğrenci için para kazanma yolları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
3
Favori
3.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İş yaparken dolandırılma ihtimalin var o yüzden dikkatli olmalısın. Elimde dolandırılmamak için altın tavsiyeler adlı bir kitap var sana özel 199 TL ye bırakırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ben Ressam

Blog açıp adsense koy ama ziyaretçi çekmen çok ama çok zor çünkü çoluk çocuk artık bu işe girdi ve kuruttular.Şimdi youtube işine girdiler ve orası da patlayacak.

Hocam bu blog işinde tahmini ne kadar para var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih617

Hocam anket doldurup para kazanabilirsin. Toyota, coca cola, tommy hilfiger gibi birçok dev marka müşterilerinin görüşlerini öğrenip satış stratejisi geliştirmek için anketlere büyük paralar harcıyor.

Elimde bu konuyu her açıdan ele alan ufkunu genişletecek anket doldurarak para kazanma kitabı var. Istersen 44.99 dolara sana satabilirim. Anket doldurarak para kazanma işiyle ilgileniyorsan pm at.

Bunun nasıl bir kitabı olabilir onu anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donald J. Trump

quote:

Blog açıp adsense koy ama ziyaretçi çekmen çok ama çok zor çünkü çoluk çocuk artık bu işe girdi ve kuruttular.Şimdi youtube işine girdiler ve orası da patlayacak.

10 milyon dörtyüz 50.

Adam ilk önce nasıl blog açayım nasıl yükselirim hangi konulara yönelmeliyim diye sorar.Sonra youtube gibi çöpe çeviriyorsunuz internet dünyasını aradığını bulamaz oldun şaçma sapan siteler çıkıyor karşına.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Donald J. Trump

quote:

10 milyon dörtyüz 50.

Adam ilk önce nasıl blog açayım nasıl yükselirim hangi konulara yönelmeliyim diye sorar.Sonra youtube gibi çöpe çeviriyorsunuz internet dünyasını aradığını bulamaz oldun şaçma sapan siteler çıkıyor karşına.

Bana işimi öğretmeye kalkma. Blogum var o yüzden sordum. Para için yapmıyorum bunu yapmamda. Sadece bilgili biri olduğunu düşündüğüm için sordum.

• Benim sana tavsiyem kesinlikle okuduğun bölümle ilgili bir işte çalış.

Misal ben harita mühendisliği okuyorum ve bir haritacının yanına gidip iş öğrenmek için çalışacağım. Amacım kendi işimi iyice öğrenmek.

• *Cs go al

*50$ lık item al

*Rulet, crash sitelerinde katla

*Gerçek paraya çevir

*Tadını çıkar

Bıç katlanır

Kendi sitemde var dilersen pm atarım free coinslerle item alıp paraya çevirebilirsin

• up beyler varsa taktik alırım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.