Şimdi Ara

Öğrenci indirimi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Macbook air aldim 350 tl indirimle 2 ay once, iphone da yok ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uurcanbulut

iPad için olabilirdi tabii ama iPhone için eğitim indirimi saçma olurdu zaten.

Ben iPhone'a program yazmak için Macbook Air alıyorum. Buradan yola çıkarak aynı şekilde gene eğitim için iPhone alıyorum ? ;)
  • Öğrenci adam 3bin küsürlük ürün alıyorsa eğer onun indirimle işi olmaz. Asıl tabletlerde olmalıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YvonneStrahovski.9

Öğrenci adam 3bin küsürlük ürün alıyorsa eğer onun indirimle işi olmaz. Asıl tabletlerde olmalıydı.

Nasıl olmaz ya zengin miyiz biz? :D Zengin olmak için program yazıyorsun dersen saygı duyarım. Bu mantık çok safça. Bu kafayla zengin olmayan Apple'a program yazmasına doğru ayriyetten gidecek gibi konuşma
  • quote:

Orijinalden alıntı: DorukAkinci

quote:

Ben iPhone'a program yazmak için Macbook Air alıyorum. Buradan yola çıkarak aynı şekilde gene eğitim için iPhone alıyorum ? ;)

Oradaki amaç eğitim veren ve öğrenim gören insanlara kolaylık sağlamak. Bunu siz de gayet iyi biliyorsunuz. Kaldı ki iPhone'a program yazmak ile eğitimi bağdaştıramadım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DorukAkinci

quote:

Oradaki amaç eğitim veren ve öğrenim gören insanlara kolaylık sağlamak. Bunu siz de gayet iyi biliyorsunuz. Kaldı ki iPhone'a program yazmak ile eğitimi bağdaştıramadım.

Aldığım eğitim bu okulda. Android olsun, iOS olsun programlama..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.