Hocam siz dediyseniz biat ediyorum. Adam haklıymış ben haksız herkese iyi çalışmalar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Hocam siz dediyseniz biat ediyorum. Adam haklıymış ben haksız herkese iyi çalışmalar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Konu Kilit |
10k mı 0 dan 6 ay ? |
Bu kanalı geçen sene çok sıkı takip ediyordum. 2009 mezunu olmasına rağmen 6 ayda çok sıkı çalışarak bu sıralamayı elde edebilmesi çok şaşırtıcı değil ea yerine sayısalda çalışarak aynı tempoyla ilerleseydi maksimum 15k ile 20k civarı yapabilirdi. Eskiden ayt müfredatında birçok konular mevcuttu. Şimdiki müfredatta neredeyse hiçbir şey yok. Lti'ye şimdi başlayan biri bile en fazla 1 ayda konuyu öğrenebiliyorken eski müfredatta 2 ayda zor öğrenilirdi. O yüzden şuanki nesil ile eski nesilin çalışma temposu arasında çok ciddi farklar var. |
Gemi inşaat mühendisi olduğu için belli konulara hakimdir ancak kesinlikle 0 değildir. |
olabilir |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E4C12674F -- 27 Aralık 2022; 19:31:26 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |