Şimdi Ara

Öğrenci kombinesi alacak olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 16 temmuzda çıkacak olan öğrenci kombinelerinden almayı düşünen var mı? Var ise haberleşip maçlara birlikte gidebiliriz hem bilgi alışverişi de yaparız kombineyle ilgili

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben almayı düşünüyorum 15 temmuz gecesinden stadın oralarda yatacağım büyük ihtimal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lrkr01

ben almayı düşünüyorum 15 temmuz gecesinden stadın oralarda yatacağım büyük ihtimal.
    Ben de hocam 15 temmuz akşam 6-7 gibi gitmeyi düşünüyorum. Taraftar kart zorunlu mu öğrenci kombinesi için bilgin var mı?

• Zorunlu değil galiba olsa yazarkardı diywe düşünüyorum beraber gidebiliriz istiyorsan

• quote:

Orijinalden alıntı: lrkr01

Zorunlu değil galiba olsa yazarkardı diywe düşünüyorum beraber gidebiliriz istiyorsan
    Olur hocam sen kaç gibi gitmek uygun olur diye düşünüyosun, bi de zorunlu diyolar fb kart stadda sıkıntı olmaz inşallah

• taraftar kart dediginiz passolig kartı mı oluyor?

• dolcia kullanıcısına yanıt
    Farketmez akşam kadıköyde takılıp orda sabahlarım diye düşünüyodum, kulübü arayalım istiyorsanız taraftar kart konusunda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öğrenci Tribünü için satışa çıkacak kombine kartlarının işlemleri sırasında, öğrenci belgesi (e devletten çıkarılması zorunludur), öğrenci kimliği ve nüfus cüzdanı olmak üzere, bahsedilen 3 belgenin hepsinin birlikte fiziksel ibrazı gereklidir.

Şöyle bir bilgi var ama taraftar kartsız kombine öğrenci olsanız dahi alınamıyor diye biliyorum.

444 19 07 adresinden teyit edebilirsiniz.

• Taraftar karti o kadar takmayin kafaniza. 3 temmuz gunu taraftar karti olmayan bir suru kisi vardi kombine merkezinde cikariliyor 2 dakikalik is

• beyler ben de alıcam numaraları atın özelden whatsapp grubu kuralım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet hocam numaraları atalım beraber almaya gidelim ? @dolcia
  • 15’ten orada olacağım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.