Şimdi Ara

Öğrenci olsanız hangisini alırdınız ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Doğan la gelsen millet bakar reklamın iyisi kötüsü olmaz

Ama scirocco alicaksan Beyaz olmasın lutfen bizim ünide her 3 arabadan 1 i beyaz şirokko

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbirini almam dizel magane coupe alırım 130luk hem az yakıyor hem 1.4 turbo benzinlilerle kafa kafaya gidiyor 122lik tsi olsun 140 opel motoru olsun
    Tek dezavantajı marka algısı olabilir
  • Scirocco tabiiki bu araçlar arasında en dikkat çekici araç ama ben öğrenci olsaydım sciroccoya o kadar para vereceğime aşağı yukarı aynı paralara Peugeot RCZ alırdım
  • Öğrenciyim. Keşke param olsa da polo gti alıp herkesin canını yaksam diye sürekli hayal ediyorum

• Rocco alda ne renk olursa olsun fark yapmaz herzaman piyasası vardır
  • Leon alırdım, hele bir modeli var ki arka far tasarımı mükemmel
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkebay

Leon alırdım, hele bir modeli var ki arka far tasarımı mükemmel

Leon apaçilerin elinde kardeş yolda dehşet saçıyorlar (Dehşet verici biri olmak istiyorsan onunda ayrı havası vardır)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nissan350

quote:

Orijinalden alıntı: ilkebay

Leon alırdım, hele bir modeli var ki arka far tasarımı mükemmel

Leon apaçilerin elinde kardeş yolda dehşet saçıyorlar (Dehşet verici biri olmak istiyorsan onunda ayrı havası vardır)

Ne yazık ki

• Astra gtc

• Gtc
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr_wizard

Arkadaslar üniversite öğrencisi için sizce hangisi daha güzel olur

Polo GTİ
    Astra GTC
    Scirocco
    İbiza Cupra
    Leon Fr

polo astra ibiza leon bunların 2.eli çok düşük.scirocco yine en kolay satabileceğin model.fakat scirocco artık doğan şahin oldu... ben olsam salsa kırmızı r jant ,cam tavan alır elimi bile sürmeden binerdim...bunun dışında belkide a serisi olabilir.dış tasarım iyi.iç tasarımda göğüs ve ortadaki sabit ekran haricinde iyi. bunun dışında geçenlerde bir arkadaşıma bmw aldık borusan mersinden.yan tarafta mini var.hep hayalimdir mini cooper coupe almak:) hiç satılmıyor ve uygun fiyatlara veriyorlar.ama işte gün gelirde aniden paraya ihtiyacın olduğunu farzedersek(inşallah olmaz tabi ama) çok zararına satacağın bir araç.

• ben öğrenci olsam kumandalı araba bile almam. öğrenci adamın araba neyine. okumaya gidiyosun o üniversiteye babanın aldığı arabayla hava atmaya değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Semih Esentürk

ben öğrenci olsam kumandalı araba bile almam. öğrenci adamın araba neyine. okumaya gidiyosun o üniversiteye babanın aldığı arabayla hava atmaya değil.

Hah okumaya gidiyosunuz araba neyinize zihniyetindeki adamlar da gelmis ben de konuya hala nasil yazilmamis bu diyordum.

• Type-R alırdım düşünmeden lanet olsun içimdeki honda sevgisine

• O nasıl bir öğrencilik
  • land rover defender
    motoru sıfırdan yapılmış olacak yükselteceksin iyice birde
    örnek
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-sorunsuz-temiz-defenderim-satiliktir-118502735/detay

her insan hızlı/spor araç sevmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: EagleEyes37

O nasıl bir öğrencilik

Her ogrenci maddi durum olarak ayni seviyede olmak zorunda mi?

• bir insana ailesi tarafından verilen görgü ile alakalı bir durum...her zengin ailenin çocuğu arabaya hava atmak için binmiyor bu çok saçma bir düşünce zaten ki yakınen tanıdığım gerçekten çok zengin bir arkadaşım var.hep onun mütevazi tavırlarına şaşıp kalmışımdır.ve hep derim ondaki para bende olsa ben yoldan çıkarım diye:)...zengin bir ailenin çocuğu olupta dolmuşa binsen pinti derler, araba alsan çekemezler ona da laf ederler...walla görgüsüzlük yapacak olan doğan şahin yada mobiletle bile yapıyor.hatta bunlar oran olarak daha fazla. eksozu jantı takan kendini ken block sanıp caddelere çıkıyor.adam gibi kullansın kendini tehlikeye atmasında ferrariyede binse doğanada binse kime ne?keşke benim babamda çok zengin olaydı bende bi evoque alaydım şimdi.yinede çok şükür allah bundan geri koymasın...
  • Astra GTC
  • hiç birinizde dememişki mercedes a180 scirocco gibi herkezde yok
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.