Şimdi Ara

Öğrenci ve çulsuzum... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ya 6 senedir 256 mb ekran kartlı bilgisayardayım işlemci çöp zaten bilgisayarı geçtim kişisel isteklere de yetmiyor ki para günlük 6 lira alıyorum yemeği evden götürüp 4 tlsini arttırıyorum ayda 80 Tl zaten 20 Tl olmadan Bi bakıyorum para 0 gene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DT Swiss kullanıcısına yanıt
    Uu çok sert 2 üstteki arkadaş çok güzel anlamış söylemek istediklerimi onun gibi olmaya çalış

• quote:

Orijinalden alıntı: Arsenon

Bu işler böyle aylık 200 TL kazanıyorum 150 TL sini biriktiriyorum üni için 50 TL harcıyorum ünide 1 veya 1.5 sene sırtım yere gelmez 10 bin e yakın birikmiş var

Ünide de mezun olunca iş bulamazsam vs kenarda param olsun diye harcamazsın bişey değilmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çıngıraklıdümbelek

Uu çok sert 2 üstteki arkadaş çok güzel anlamış söylemek istediklerimi onun gibi olmaya çalış

Kardeş ben seni anlıyorum zaten ben de öğrenciyim bana da para yetmiyor, istediklerimi ben de alamıyorum. Konu bu değil, ben başka bir noktaya değindim sen de onu anlamıyorsun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DT Swiss

quote:

Harçlığını aileden aylık alan zengin züppeler

niye ailesinin maddi durumu iyi olan herkes züppe mi oluyor ? aşın artık şu önyargıları

Yarası olan gocunur,sen niye üstüne alınıyorsun ki ?..

Şu saçma sapan önyargılardan bir türlü kurtulamadınız.

• Chuckly kullanıcısına yanıt
    Konu neredeydi nereye geldi gereksiz gaflarınız yüzünden!Hiçbir art niyet düşünmeden yazdım onu fakat bir taraflarından anlayan bazı gerzekler konuyu uzatma çabası peşinde...
  • DoricoDH kullanıcısına yanıt
    Bu arada ufak miktardaki paraları dolar-euro ya çevirerek para artırılabilir mi ?Bu işlerden karlı çıkmak için neler yapmak gerekir ?
  • çıngıraklıdümbelek kullanıcısına yanıt
    Kar ediliyor yapanlar çok var zaten ama paran biraz 300 -400 olması lazım bence

• quote:

Bu arada ufak miktardaki paraları dolar-euro ya çevirerek para artırılabilir mi ?Bu işlerden karlı çıkmak için neler yapmak gerekir ?

10 bin tl ile anca kar yaparsın
  • Hahaha çok tatmin edici bir cevap nerde o kadar paraa ben yerde 10 lira bulsa sevinen adamlardanım 10.000 benim neyime..Tabi bu şimdilik böyle ilerisi için güzel projelerim var

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.