2 yıl öncesinde iş bankasından bir tane aldım bir yıl önce yine işbankasından temassız aldım ve yine geçen yıl denizbanktan aldım.
İşbankası sadece öğrenci kimliği istedi.Denizbank ise kimlik fotokopisi istedi sadece.Bilemiyorum
Neyse bankaya gidip sorsun sürekli prosedür değisiyo
en iyisi :)
Bankaların kafasına göre uyguladığı prosedür... garantiden hesap açtırmıştım ikametgah istemişlerdi, akbanktan açtırmak için gittim sordu fakat yok yanımda dedim, önemli değil dedi :) işlemi halletti, uğraştırmamıştı beni sevindimşitm.
quote:
Orijinalden alıntı: onur1301
quote:
Orijinalden alıntı: teknomaster
peki işte üniversiteli kredi kartının limitini sabitleme gibi bir durum sözkonusumu? internet şubesi yada şubeden yapılıyormu?
Başvuru-Ürünler>kredi kartı> otomatik limit artırımına tıklayarak otomatik limit artışını kapatabilirsin.
peki hocam şuanki limit görülebiliyormu. benim hesap daha yeni kart bulunmamaktadır diyor. daha onaylanmamışmı nedir
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: onur1301
quote:
peki işte üniversiteli kredi kartının limitini sabitleme gibi bir durum sözkonusumu? internet şubesi yada şubeden yapılıyormu?
Başvuru-Ürünler>kredi kartı> otomatik limit artırımına tıklayarak otomatik limit artışını kapatabilirsin.
peki hocam şuanki limit görülebiliyormu. benim hesap daha yeni kart bulunmamaktadır diyor. daha onaylanmamışmı nedir
Hocam karti teslim aldiginda zarfin ustunde de yazar eger kart bulunamamistir diyorsa onay asamasinda olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: spawn1990
Bankaların kafasına göre uyguladığı prosedür... garantiden hesap açtırmıştım ikametgah istemişlerdi, akbanktan açtırmak için gittim sordu fakat yok yanımda dedim, önemli değil dedi :) işlemi halletti, uğraştırmamıştı beni sevindimşitm.
Bankalar ikametgah ile falan uğraştırıp müşteri kaybetmek istemezler :D
yıllık ücreti olmayan ve internetten alışveriş için kullanabileceğim tek kart "denizbank paso bonus" mu ?
ben garanti paracard dan memnunum ama internetten alışveriş yapamıyorum ayrcıa en ücra yerde bile şubesi var garantinin
quote:
Orijinalden alıntı: KARAKAYA
yıllık ücreti olmayan ve internetten alışveriş için kullanabileceğim tek kart "denizbank paso bonus" mu ?
ben garanti paracard dan memnunum ama internetten alışveriş yapamıyorum ayrcıa en ücra yerde bile şubesi var garantinin
Limitsiz yükle kullan olarak denizbank paso bonus var tek(denizbank paso bonusta kredi kartıdır.Ama kredi vermez yani limitsiz gelir,karta limitte tanımlatılabilmektedir.)
yıllık ücreti olmayan işbankası da var ama o normal kredi kartı belirli bir limit tanımlıyorlar size.
benim istediğim şey
kartıma para yüklemek ve sadece onu kullanmak
bir şeyler alırken taksit yapmak
internetten alışveriş yapmak
aynı zamanda yıllık aidatı olmaya bi kart
bunların hepsi iş bankasında var mı ?
quote:
benim istediğim şey
kartıma para yüklemek ve sadece onu kullanmak
bir şeyler alırken taksit yapmak
internetten alışveriş yapmak
aynı zamanda yıllık aidatı olmaya bi kart
bunların hepsi iş bankasında var mı ?
dediğim gibi siz kartınıza parayı yükleyip kullanmak istiyorsunuz.Yani banka size borç para vermesin,siz para yükleyip yüklediğiniz kadarını kullanın.İş Bankası'nda bu yok.
Dediğiniz olay sadece denizbank paso bonusta var
önce parayı yükleyip ardından diğer tüm saydıklarınızı yapabilirsiniz..
hımmm peki iş bankasındaki olay niye böyle ? saçmalık değil mi ? benim param yok o bana zorla her ay borç paramı veriyor
quote:
hımmm peki iş bankasındaki olay niye böyle ? saçmalık değil mi ? benim param yok o bana zorla her ay borç paramı veriyor
Tek iş bankası değil ki diğer akbank,yapı kredi vs bankalarda da yok.Kredi kartı dediğimiz olay müşteriye banka tarafından belirli limit verilir.Müşteri her ay o limit kadar alışveriş yapar,borcunu öder tekrar kullanır.Borç para derken kartındaki limiti illa kullanmak zorunda değilsin 3 lira kullanırsan 3 lira ödersin.5 liraysa 5 lira.
Önceden parayı karta yatırıp kullanmak ise kredi kartı mantığı değil banka kartı mantığıdır.