Şimdi Ara

Öğrenciler için indirimli fizy aboneliği başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim gözümde ederi 3 lira. Öğrenci 1,5 lira. Turkcele yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEVERDIES -- 29 Temmuz 2020; 1:10:36 >
  • Yahu Fizy benim için çoğu zaman yeterli kalıyor, özellikle daha çok yerli müzik dinlediğim için ancak Spotify ile kıyaslanmayacak düzeyde daha küçük bir kütüphaneye sahipken aynı ücretleri sunması can sıkıyor. Yap şunu 5-6₺ (o da en fazla) sürümden kazan. Hatta mümkünse abonelik türüne, kullanılan pakete göre bu tutarı kendi abonelerine 0-3₺ arası yap. Olmaz mı be Turkcell?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ses kalitesi çok kötü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/servisler/yukle-kazan-fizy Her ay ücretsiz kullanıyorum bu kampanya sayesinde spotify gerek kalmıyor.

• Sizler botlarla şişirilmiş dinlenme sayıları sebebiyle önünüze çıkan bok gibi şarkıları dinlemeye devam edin. Fizy cillop gibi şarkılar öneriyor. Ben pek eksikliğini yaşamadım ama kütüphanesinin dar olması tek sorun. Seviyorum fizy'i <3

• Okulda derse girdiğimize dair videolu kanıtı nereden yüklüyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: darkhair

Spotifyda olan şarkıların yarısı fizyde yok
    İos cihazlarda EQ desteği yok
    İnternetinden yemiyor tamam ama sadece tcell kullananlara
    Maalesef geçmek için herhangi bir sebep bulunmuyor benim için

artık internetinden de yiyor. turkcell kaldırmış sınırsız kota olayını. bu yüzden hat taşıyacağım. vodafone red 30 tarifesinde spotify kotadan gitmiyor sanırım.

• turkcellin boş boş programlarını kullanan var mı? Bedava versede dinleyen görmedim.

• Tercih etmek isteyene ne güzel. Üstüne para ödeseler bile Turkcell'in hiçbir hizmetini kullanmam.

• turkcell de aylık 5 gb ekstra fizy internet kullanım hakkım olduğundan biraz kullanayım dedim ısınamadım spotify dan sonra. zaten spotify ı 9 tl ye kullanıyorum papara sağolsun. hatta 3 ay öncesine kadar öğrenci indirimi + papara ile 4.5 tlye falan kullanıyordum. fizy gidipte papara gibi kuruluşlarla anlaşıp fiyat olarak servisi çok daha uyguna sunabilirse anca öyle çeker müşteri. mevcut durumda diğer platformları kullanan müşterileri çekmesi zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emredello -- 2 Ağustos 2020; 7:54:57 >
  • Fizy veya spotfy sanatçıların albümlerini dinleme olanağı sunarken youtube premium sanatçıların çeşitli platformlarda seslendirdiği performansları da sunuyor

3 platform uzun zaman kullanmış birisi olarak youtube dışında hiçbirisini ücretsiz olsa bile yüklemeye gerek yok

• ozay06 kullanıcısına yanıt

Ben de öğrenci üyeliğiyle 7 liraya yt music kullanıyorum Türkiye'ye geldiğinden beri.Bu ay bir farklılık yaptım yt premium ile birlikte 10tl'ye aldım papara ile 5tl döndü 5tl'ye gelmiş oldu bir daha böyle devam.

• fizy indirsem başka operator abonesiyim paralı paket abonesi olmasam tüm sarkıları mı 30sn dinlerim yoksa bazı sarkıları full dinleme imkanım var mı

• Turkcell de olduğum için fizy kullaniyorum lifecellde fizy dahil fakat o paketi pek yapmıyorum 25+25gb paketleri var ve zaten en az 40tl yukleyene veriyor. Çevrimdışı kayit harici 5gb de dinleme hakkim var fakat bazi sarkilar 30sn. Asıl diyecegim fizy e 1tl bile vermem, spotify daha iyi onda bile yeni hesap acarak arada 3 ay ücretsiz verdiği halde yapmıyorum ama alacak olsam önceliğim youtube premium olur sonra spotify sonrasi yok çünkü diğerlerini para verecegim seviyede görmüyorum, ucretsiz diye suanlik yetiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.