Totaliter zaten, özgürlükçü mü diyelim ? Yeni kurulan bir devlet var ve bu devletin subayı mürteciler tarafından kafası kesilerek şehit ediliyor. Özgürlükçü olsa bugünlere gelebilir miydi cumhuriyet ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Öğrenciler neden Almanya'ya gitmek istiyorlar ? (2. sayfa)
-
-
Hocam ayıp olmuyor mu beni tarif etmişsiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geri mi döndün ersunyanalfanboi, afro tayfasının veteranı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam Fransız Devrimi de o şekilde yapıldı zaten, bu Atatürk'ün "totaliter/tek adamcı" olduğunu göstermez. Ben demek istediğinizi anladım, elbette militer ve katı yöntemler kullanıldı ama bu özgürlükçülüğe aykırı değil. Fransız İhtilali'nin başmimarı Jakobenler'in mottosundaki gibi "Halka rağmen halk için" fikri benimsenmiştir
O saydıgın ulkeleri tatlı poncik gibi gormussun ama almanya o ulkelerle turk tarihini bırak dunya tarihinin en kanlı savaslarını yasadı sadece senin ülkenin dusmanı ve savasları yok din konusuna gelincede onlar da uzerlerindrki din baskısındsn kendileri kurtuldu hazır olarak sunulmadı
Onlari ponçik gibi gormuyorum tabiki, durust olmak gerekirse onlarin kotu seyler yasadigini bildigim halde yazmadim.
Yurt dışı kendini geliştirmek için süper bir fırsat ama göründüğü gibi toz pembe değil forum dahil daha yurt dışı kültürü bilmeyen, yabancı insan tanımamış herhangi bir şekilde orada vakit geçirmemiş hatta akıcı İngilizce bile konuşamayan insanlar en büyük yurt dışı sevdalısı, herkesin gitme isteğinin sebebi bu cahil insanların başka ülkeleri süslemesi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X