Şimdi Ara

Öğrencilere Harçlık Çıkartma yöntemleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
43
Favori
19.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Broşür dağıtabilirsin,internet bağlantın varsa film,oyun indirip satabilirsin. Bölüm başkanının gözüne girip üniversitede uygun pozisyonlarda parttime çalışabilirsin(en iyisi bu aylık en az 200 lira para geçer eline)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İrem'

başkasının ödevlerini yaparak.

senden daha farklı fikirler bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: pvp_headshot

Wingsaber nickli arkadaşın nesine.com hesabına 4 tl gönderilmiştir güle güle kullan

Telefon numaralarımız 3. kişilere ulaştırılacakmı?

• 10 lira 10 liradır gerci uzun sürüo ama olsun
  • son adım için mail geliyor linke tıklıyorum.açılan sayfada "Lütfen e-posta adresinizdeki linkten giriş yapınız." diyor. zaten öyle yapıyorum.sorun ne ?
  • Ben bu sene paket çay satmayı düşünüyorum.
  • bilyoner'e 5 tl at full banko oyna. öyle öyle birikir 1 ay sonra bakarsın 600-700 tl olmus :D
  • Para kazanıyoruz da, şu kontor olur arada lazım olursa diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: S. Todd

quote:

Wingsaber nickli arkadaşın nesine.com hesabına 4 tl gönderilmiştir güle güle kullan

Telefon numaralarımız 3. kişilere ulaştırılacakmı?

Hocam 2. eposta işe giriş yaptım .
    İlk anket doldu sonra mail gelmedi ? Neden olabilir ?
  • quote:

TOPLAMDA 40 ADET KOD ALINDI 80 TL ÖDENDİ GÜLE GÜLE HARCAYIN

Aksama 5-6 tane kod getiriyorum su mesaj kalsin bakalim surda

• quote:

Orijinalden alıntı: İrem'

başkasının ödevlerini yaparak.

• quote:

Orijinalden alıntı: 'Sefa

Ben bu sene paket çay satmayı düşünüyorum.

nerden alıp nereye satacaksın??
  • quote:

ARKADAŞLAR ŞUAN KOD ALIMINA TEK BAŞIMA YETİŞEMEDİĞİM İÇİN KUSURA BAKMAYIN ALIMLARA PAZARTESİ GÜNÜ DEVAM EDECEĞİM YARIN ALIM YAPAMAYACAĞIM KUSURA BAKMAYIN KOD ALIMLARI PAZARTESİ VE SONRASINDA DEVAM EDECEKTİR BENCE KODLARI PAZARTESİ GÜNÜNE KADAR BİRİKTİRİN TOPLU ŞEKİLDE ALIP ÖDEMEYİ YAPARIM LİNK YENİLENDİ BU ARADA ..

http://www.fikirmetre.com/WebPanel/Default.aspx?state=Join&MemberID=809DE1BAAEF34BAD94D62480115D5B51

Bütün eft ler ve kontorler yüklenmiştir.Anlayışınız için teşekkürler

Burdan kayıt oldum ne yapayım şimdi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: trustem

quote:

Spotçudan alıp komşulara vs. satıcam.Paketi 6 7 liraya rizede satılıyor.Çokta güzel çay kendimiz de içiyoruz.Çaykurda aynı kalite çay 16 lira.
  • yaz tatillerinde otobüs fırmalarında çalışabilirsin kamil koç metro gibi uykusuzluga dayanabilirsen 1 2 hafta eve gitme tahminim izmir ankara arası filan hostlar günlük 40 tl alıyolar eve gitme tatil yapma çok paran olur 1.200 filan olur tahminimce..
  • quote:

quote:

+1 açar mısın biraz ?

@pvp_headshot kardeşim kendine ayrı bir konu açıp devam edersen bizim için çok iyi olur...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mentalist Zihinbaz

quote:

ARKADAŞLAR ŞUAN KOD ALIMINA TEK BAŞIMA YETİŞEMEDİĞİM İÇİN KUSURA BAKMAYIN ALIMLARA PAZARTESİ GÜNÜ DEVAM EDECEĞİM YARIN ALIM YAPAMAYACAĞIM KUSURA BAKMAYIN KOD ALIMLARI PAZARTESİ VE SONRASINDA DEVAM EDECEKTİR BENCE KODLARI PAZARTESİ GÜNÜNE KADAR BİRİKTİRİN TOPLU ŞEKİLDE ALIP ÖDEMEYİ YAPARIM LİNK YENİLENDİ BU ARADA ..

http://www.fikirmetre.com/WebPanel/Default.aspx?state=Join&MemberID=809DE1BAAEF34BAD94D62480115D5B51

mail adresinize gelen kodu bana verdiğiniz takdirde hesabınıza 2 tl eft veya 4 kod karşılığında 8 tl olduğunda ise kontor atabilirim

daybuyday kodundan mı bahsediyorsun ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mentalist Zihinbaz

quote:

mail adresinize gelen kodu bana verdiğiniz takdirde hesabınıza 2 tl eft veya 4 kod karşılığında 8 tl olduğunda ise kontor atabilirim

Pm attım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ot

quote:

quote:

+1 açar mısın biraz ?

@pvp_headshot kardeşim kendine ayrı bir konu açıp devam edersen bizim için çok iyi olur...

aynen, açarsan bunu konuşalım.. 3 kişi ilgileniyor mesela, bunu değerlendirebilmeliyiz.. ben istanbuldayım, ailem ankarada.. örneğin kocaeli sanayi kenti olduğu için birçok şey buralara göre pahalı.. misal; kuru kayısının kilosu 20 22 lira diyor bi tanıdığımız.. ankarada 4, 8, 10, 14 liralık gördük..

• Liseliysen sinav oldugu gun git kirtasiyeden 5 TL ye 10 tane silgi vs al sinavdan sonra net 15 lira kalir cebinde Ben cok yapiyorum ole kapis kapis gidiyoo

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.