Şimdi Ara

Öğrenciliğim biteli 9 ay oldu ve 1800TL GSS borcum çıktı ne yapmalıyım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
4.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gecen gun mesaj geldi sgkdan gelin diye belli olmustur diyor. fakat, giriyorum turkiye.gov.tr den ve borc sorgulamadan herhangi bir borc yoktur diyor. 944 tl yok olmus. sistemde mi hata var yoksa o borcuda mi sildiler anlamadim.
  • Merhabalar 2 yıllık meslek yüksek okulu okuyorum, transkiriptle sgk ya gidip yaklaşık 3100 lira kadar gss borcumu sildirdim . Şimdide şöyle bir sıkıntım var 29 haziranda mezun oldum yatay geçişle eylül ayında aöf e giricem bu süre zarfında gss primi borç çıkacak heralde bana diye düşünüyorum . Sınav kazanan yada yerleştirme bekleyenlere 120 günlük geçiş süresi diye bir hikaye duydum devlet karşılıyormuş bundan yararlanabilirmiyim acaba ? Ayrıca diplomayı aldıktan sonra 1 ay içerisinde sgk ya başvurup okul ile ilişiğim kesildi diye bildirmem gerekiyormuş yoksa cezası varmış .

bildiğiniz kadarıyla , başınıza geldiyse anlatabilirseniz sevinirim mümkünse kanun kaynak gösterebilirseniz daha iyi olur çünkü olmuyor derlerse neyle itiraz edebileceğimi bilmem gerekir :) teşekkürler şimdiden herkese
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.