Şimdi Ara

Ögrenciye ev kiralanirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sorum ozellikle ogrencilere.siz olsaniz ogrencilere evinizi kiraya verirmisiniz.

• Öğrenciyim şu anda... Evim olsa öğrenciye vermem...
  • öğrenci insan değildi sokakta kalsın tabi ya neden kiralamayayım ki??şahsen ben kaldığım evi temiz kullanıyorum ses yapmam içki yok karı kız getirme yok kendim gibi birine elbet kiralardım .
    onun dışında ben ne aileler gördüm adam şehir dışına gider eve giren çıkan belli değil onlar yapınca bişe yok öğrenci yapınca vurun anasını satim
  • tabi kiraya verirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkaris

tabi kiraya verirdim
    valla erkek öğrenciler ise fazla kişi olmamasına dikkat et. Bide efendi bişeye benziyorlarsa al.
    Kız öğrenci ise al. Kız öğrenciler hem fazla ses yapmaz hem de temiz olurlar.

Sonuç: duruma göre kirala.(öğrenciyim )
    Bu arada hangi şehir ve kaça kirayacaksın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: insan.

valla erkek öğrenciler ise fazla kişi olmamasına dikkat et. Bide efendi bişeye benziyorlarsa al.

Alıntıları Göster
    bir de öğrenciye daha yüksek fiyata kiralama olayı var, normal aile geliyor 500, öğrenci geliyor 600, ohaa

• quote:

Orijinalden alıntı: BrutaL41

hocam bi eve çıkmıştım bizden önce kızlar kalmış evde evi temizlemeye gittik mutfakta duvar fayanslarından bildiğin çamur akıyordu silerken daha sonra banyodan traş sabunu çıktı ev sahibide yanımızdaydı adam durdu düşündü baya bi daha sonra ya bunlardan öncede kızlar kalmıştı dedi hal ortada kız diye direk verme temizlerse ver yoksa ne kızlar var artık

• quote:

Orijinalden alıntı: insan.

Alıntıları Göster
    Erkek yerine Kız öğrenciye veririm mantığı yanlış bunu söylemem gerek . En azından çevremden gördüğüm bu. Yazın arkadaşlardan bir kaçına ev tuttuk, hatunlar evin içine edip gitmişler resmen

Eve eşya taşıyorduk binadakiler bir mutlu nedenini sorduğumuz da kızlardan dert yana yana bitiremediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: zubizango

öğrenci insan değildi sokakta kalsın tabi ya neden kiralamayayım ki??şahsen ben kaldığım evi temiz kullanıyorum ses yapmam içki yok karı kız getirme yok kendim gibi birine elbet kiralardım .
    onun dışında ben ne aileler gördüm adam şehir dışına gider eve giren çıkan belli değil onlar yapınca bişe yok öğrenci yapınca vurun anasını satim

tabiki öğrencide insan.ama unutmayınki evini kiraya veren o ev sahipleride belkide ömrünü o eve harcayan bi insan.NEDEN ÇEVREMİZDE HİÇ ÖĞRENCİ KİRACISINDAN MEMNUN OLAN Bİ EV SAHİBİ GÖREMİYORUZ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ben arda

quote:

öğrenci insan değildi sokakta kalsın tabi ya neden kiralamayayım ki??şahsen ben kaldığım evi temiz kullanıyorum ses yapmam içki yok karı kız getirme yok kendim gibi birine elbet kiralardım .

tabiki öğrencide insan.ama unutmayınki evini kiraya veren o ev sahipleride belkide ömrünü o eve harcayan bi insan.NEDEN ÇEVREMİZDE HİÇ ÖĞRENCİ KİRACISINDAN MEMNUN OLAN Bİ EV SAHİBİ GÖREMİYORUZ.

Alıntıları Göster
    Öğrenciye ev kiralayacaksan, gelen bütün kira gelirini öğrenci evden ayrıldıktan sonra evi adam gibi halini geri getirmek için ayırmalısın.

Edit: Sözcüğün yanlış yerde kullanılması(Anlatım bozukluğu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_Çağrı -- 2 Şubat 2011; 22:38:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: By_Çağrı

Öğrenciye ev kiralayacaksan, gelen bütün kira gelirini öğrenci evden ayrıldıktan sonra evi adam gibi halini geri getirmek için ayırmalısın.

Alıntıları Göster
    adam gibi kontrat yapılırsa bişe olmaz ayrıca evden çıkacakları dönem sıkı takip yapılması lazım yoksa kaçarlar bende öğrenciyim ve bir çok ev sahibinin derdi buydu bu arada eklemeden yapamayacağım karabükte okuyorum geçen sene 300-400 olan kiralar bu sene 600-700 oldu bi anda şehirde öğrencinin kalacağı hiç bir yer yok bu şekilde de çok yüklenmeyin öğrenciye yazıktır günahtır

• quote:

Orijinalden alıntı: Alkaris

tabi kiraya verirdim
    3 sene kaldım öğrenciyken,

birinde kira ödemeden kaçmıştık,diğerinde faturayı ödemeyip evi çöp içinde(notlar) bırakıp çıkmıştım
    birinde de polis basmıştı evi;arama falan (ecel terleri dökmüştüm)

ev eski değilse vermem öğrenciye

• quote:

Orijinalden alıntı: By_Çağrı

Alıntıları Göster
    Öğrenciyim ve evde kalıyorum.

Ailemin bir evi öğrenciye kiralık

• quote:

Orijinalden alıntı: Macromedia

birinde kira ödemeden kaçmıştık,diğerinde faturayı ödemeyip evi çöp içinde(notlar) bırakıp çıkmıştım

hocam sayenizde olan bize olmakta

• quote:

quote:

hocam bi eve çıkmıştım bizden önce kızlar kalmış evde evi temizlemeye gittik mutfakta duvar fayanslarından bildiğin çamur akıyordu silerken daha sonra banyodan traş sabunu çıktı ev sahibide yanımızdaydı adam durdu düşündü baya bi daha sonra ya bunlardan öncede kızlar kalmıştı dedi hal ortada kız diye direk verme temizlerse ver yoksa ne kızlar var artık

doğru söylüyosun aslında. Ben genelleme yaptım. Ama dediğin kesinlikle doğru. NE KIZLAR VAR

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Macromedia

hocam sayenizde olan bize olmakta

Alıntıları Göster
    Öğrencisine göre değişir şimdi.
    Neden verilmesin?

• haftanın yarısı arkadaşlarımın evinde kalıyorum. gayette temiziz. hatta kendi evimde olmadığımdan daha temizim. öğrenciye tabiki ev kiralanır. hemde öğrenciye daha fazla kitliyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

Öğrencisine göre değişir şimdi.
    Neden verilmesin?

Alıntıları Göster
    Elbette veririm, insan gibi insanlarsa ne fark eder?
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanbozkurts

bir de öğrenciye daha yüksek fiyata kiralama olayı var, normal aile geliyor 500, öğrenci geliyor 600, ohaa

Bende öğrenciyim arkadaşım ama ev sahibininde haklı olduğu konular var o yüzden daha yüksek kiraya veriyor. Mesela benim kaldığım evin duvarlarına birşeyler yapıştırmışlar duvarın boyası bozulmuş ve kalemle çocuk gibi duvarları çizmişler bunu yapan daha önce kalan öğrenciler.
  • quote:

Ya 2 kişi tutar 3 gün sonra 12 kişi olurlarsa.çevremde herkes aynı şeyi sölüyo.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.