Şimdi Ara

ÖĞRENCİye ip4s, S4Mini, S3 Hangi TELEFON? S4 mini alındı. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşların da dediği gibi fazla para bayılmana gerek yok
    Havali istiyorsan 1100 civarı sp en iyisidir
    S4 s3 falan alayım deme çocuğun oyun yükler oynamak ister
    kasmasindan oynayamaz ayrica herkesin elinde samsung var hiç de havali değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bence kıza nokia lumia lardan bitane alın hem renkli kızlar öyle sever hem her bütçeye uygun
  • xperia sp almayın telefona hakaret etmiş olursunuz alınıpta boşta karpuz gibi bekletilecek bir telefon değil piyasadaki son oynları uçuran bir telefon alıpta tetris felan yüklenirse telefon kendini imha eder
  • Sony'lerin köşeli yapısı nedeniyle tercih dışı.

4s ya da s4 begeniliyor..

2.el 4s alayım diyorum. Alırken nelere dikkat edilmeli?

• nexus 4 ü seçerdim ben olsam ama kız çocuğu için önemli olan markadır genelde bu nedenle iphone
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIBurkiII

xperia sp almayın telefona hakaret etmiş olursunuz alınıpta boşta karpuz gibi bekletilecek bir telefon değil piyasadaki son oynları uçuran bir telefon alıpta tetris felan yüklenirse telefon kendini imha eder

SP'Yi 2'ye katlayan s4 alınsa bir söz demeyeceksin ama

S4 daha iyi bir seçim olur hocam . Ancak fazla büyük gelebilir. Daha küçük ekranlı bir modele bakın isterseniz? Örneğin S4 Mini. Gayet iyi bir seçim olur. Hem bir bayan için daha hoş tasarımı var (Gövde/Tasarım) Performansı da yeterli seviyede.

• Bence Android almalısınız çünkü arkadaşlarıyla müzik fotoğraf alışverişi vs. Geçtim alternatif şık cihazlar mevcut. Örneğin xperia sp veya Optimus G.

• quote:

Orijinalden alıntı: Speedy-Step

quote:

Orijinalden alıntı: IIBurkiII

xperia sp almayın telefona hakaret etmiş olursunuz alınıpta boşta karpuz gibi bekletilecek bir telefon değil piyasadaki son oynları uçuran bir telefon alıpta tetris felan yüklenirse telefon kendini imha eder

SP'Yi 2'ye katlayan s4 alınsa bir söz demeyeceksin ama

S4 daha iyi bir seçim olur hocam . Ancak fazla büyük gelebilir. Daha küçük ekranlı bir modele bakın isterseniz? Örneğin S4 Mini. Gayet iyi bir seçim olur. Hem bir bayan için daha hoş tasarımı var (Gövde/Tasarım) Performansı da yeterli seviyede.

Herhangi bir yerde s4 den bahsetmişmiyim? Kullanmadığım telefona yorum yapmadım bana niye sataşıyosun anlamadım

• 4s alın bnce

• android almalısınız iosun paylaşım ve yükleme yapısı karışık 14 yasındaki bir kıza cok agır gelir. ornegın en basıtınden foto cekse arkadaslarıyla bluetooth tan paylaşamıcak. muzık yuklemek ıstıcek bı ton iş.

tavsiyem beyaz renk xperia M neredeyse s4 mini performansında ve fiyatı s4 miniye göre cok uygun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mipa90 -- 22 Aralık 2013; 23:40:50 >
  • ben olsam giriş seviye bir lumia alırım o yaştaki çocuğa ne 4sler felan ne gerek var
  • xperia l var hocam 650 civarında hem çok şık telefon bence tam kız telefonu hem kızların sevdiği pou gibi oyunları açabliyor
  • Arkadaşlar desteginiz Teşekkürler.
    Ios' tan uzaklaşıyor gibiyiz. Lakin benim aklıma takılan bazi sorular var.

Temel proglar ücretli mi, ne kadar? (Whats up, instagram, subway, templa run vb.)

Jb ücretli programları, ücretsiz indirebilmek için yapilan bir işlem mi? Garantili bir cihaza yapılırsa garanti dışı kalıyordur galiba doğru mu?

Sony'lerin tipi hoşuna gitmiyor, 4s mini olabilir gibi..

• S4mini siparişi verdim.
    Simkart standart mı, Micro mu?

Micro ise kesilince şebeke problemi olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: until

S4mini siparişi verdim.
    Simkart standart mı, Micro mu?

Micro ise kesilince şebeke problemi olur mu?

Hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.