Şimdi Ara

Öğrenciye,Spor Yapmak İsteyene,Çalışırken Rahat Ayakkabı Giymek İsteyenlere Özel Ayakkabılarımız...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kayseri İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rahat,Ergonomik,Uygun Fiyatlı,Rengarenk çeşit çeşit ayakkabılar ayağınıza kadar geldi.
    Çocuğum dışarıda top oynuyor ayakkabısı çabuk yırtılıyor diye söylenen anneler babalar sizlere sesleniyorum.
    Fabrikada çalışıyorum rahat ayakkabı giyiyim ayağım terlemesin diyen koca yürekli abim sana sesleniyorum al bu ayakkabıyı kafan rahat olsun.
    Yürüyüşe çıkıyorum diyen amcalarım,teyzelerim sizler nerelerdesiniz buyrun gelin her renk ayakkabı ile sizlerin ayağınıza geldim.
    Ayakkabılar markalı ve yüksek fiyatlı ürünler değildirler ama kullanışlı ve rahat ayakkabılardır.Bilindiği üzere kullanıma bağlı olarak ayakkabının ömrü belli oluyor.Dağa taşa çıkıp ayağınızı yere sürüyerek gezerseniz değil 50 liralık ayakkabı 500 liralık da ayakkabı alsanız kullanamadan çürür gider.

Ayakkabıları tanesini 50 TL'den satışa sunuyorum.Toplu alacak olan varsa yardımcı olurum.Okulum için yapıyorum bu işi bunu tekrar tekrar söylüyorum.

Not:Öğrenciyim kendim üretmiyorum.Aracıyım kar amacı ile satıyorum.

Öğrenciye,Spor Yapmak İsteyene,Çalışırken Rahat Ayakkabı Giymek İsteyenlere Özel Ayakkabılarımız...Öğrenciye,Spor Yapmak İsteyene,Çalışırken Rahat Ayakkabı Giymek İsteyenlere Özel Ayakkabılarımız...Öğrenciye,Spor Yapmak İsteyene,Çalışırken Rahat Ayakkabı Giymek İsteyenlere Özel Ayakkabılarımız...Öğrenciye,Spor Yapmak İsteyene,Çalışırken Rahat Ayakkabı Giymek İsteyenlere Özel Ayakkabılarımız...Öğrenciye,Spor Yapmak İsteyene,Çalışırken Rahat Ayakkabı Giymek İsteyenlere Özel Ayakkabılarımız...Öğrenciye,Spor Yapmak İsteyene,Çalışırken Rahat Ayakkabı Giymek İsteyenlere Özel Ayakkabılarımız...Öğrenciye,Spor Yapmak İsteyene,Çalışırken Rahat Ayakkabı Giymek İsteyenlere Özel Ayakkabılarımız...Öğrenciye,Spor Yapmak İsteyene,Çalışırken Rahat Ayakkabı Giymek İsteyenlere Özel Ayakkabılarımız...Öğrenciye,Spor Yapmak İsteyene,Çalışırken Rahat Ayakkabı Giymek İsteyenlere Özel Ayakkabılarımız...Öğrenciye,Spor Yapmak İsteyene,Çalışırken Rahat Ayakkabı Giymek İsteyenlere Özel Ayakkabılarımız...Öğrenciye,Spor Yapmak İsteyene,Çalışırken Rahat Ayakkabı Giymek İsteyenlere Özel Ayakkabılarımız...Öğrenciye,Spor Yapmak İsteyene,Çalışırken Rahat Ayakkabı Giymek İsteyenlere Özel Ayakkabılarımız...Öğrenciye,Spor Yapmak İsteyene,Çalışırken Rahat Ayakkabı Giymek İsteyenlere Özel Ayakkabılarımız...Öğrenciye,Spor Yapmak İsteyene,Çalışırken Rahat Ayakkabı Giymek İsteyenlere Özel Ayakkabılarımız...Öğrenciye,Spor Yapmak İsteyene,Çalışırken Rahat Ayakkabı Giymek İsteyenlere Özel Ayakkabılarımız...Öğrenciye,Spor Yapmak İsteyene,Çalışırken Rahat Ayakkabı Giymek İsteyenlere Özel Ayakkabılarımız...Öğrenciye,Spor Yapmak İsteyene,Çalışırken Rahat Ayakkabı Giymek İsteyenlere Özel Ayakkabılarımız...Öğrenciye,Spor Yapmak İsteyene,Çalışırken Rahat Ayakkabı Giymek İsteyenlere Özel Ayakkabılarımız...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ayakkabının şakası olmaz abi cok riskli cakması baltalamak icin söylemiyorumda kolay gelsin icabında

• teşekkür ederim haklısınız ama bir problem görmedim ben alan kişilerden

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.