Öğretmen laptopları hakkında bilgisi olan arkadaşlardan tavsiyelerini bekliyorum. performanslı ve orta derecede oyun oynayabileceğim bir makina arıyorum.öğretmen kampanyası hariçinde casper ın bu modeli ni önerirmisiniz. CASPER PRESTIGE NOTEBOOK CPW1700-7684FL
ben meb kampanyasından toshiba aldım gayet memnunum, çok iyi grafik kartı gerektirmeyen oyunları oynayabilirsin rahatlıkla. tek ihtiyacı ek bir 256 ram. program yükledikçe ve hdd doldukça 256 ram bariz şekilde yetersiz kalıyor.
onun dışında alet çok şık, hafif, kasası kaliteli, ısınma problemi yok fan sadece çok zorlandığında devreye giriyor. pili wordde çalışırken ve internete girerken yaklaşık 5 saat gidiyor. sadece wordde çalışırken temiz 5 saati gördüm. ekran grafik performansı yavaş olmasına karşın onun dışında parlaklık ve görüntü açısından yeterli. ama senin gösterdiğin casper tabiki performans açısından toshibadan iyi ama kalite açısından iyi olduğunu gerçekten de hiç sanmıyorum. tabi bir de meb kampanyasından alacaksan bilgisayarın 40 gün sonra geleceğini de göze almalısın.
yaklaşık 4 aydır bu kampanya nedeni ile nette bütün forumları takip ediyorum bütün kampanyaları izliyorum özellikle son 1-2 aydır çıkan datron, monster vb kampanyalardaki bilgisayarları da inceledim bazı insanlar bu kampanyaların toshiba kampanyasına gölge düşürdüünü söyledi ama bu süreç sonunda bu 1200 dlar civarına satılan bilgisayar kampanyaları ile ilgili şunu diyebilirim ki, şu ana kadar hala bu toshibanın kalitesinin üzerinde bir kampanya yapılmadı ve 1062 dolara böyle bir toshiba almak gerçekten büyük avantaj. hatta nette gördüysen bazı 2. el notebook sitelerinde bu toshibayı satmak için alanlar paketi açılmamış halde 1800 ytl den kapıyı açıyorlar. yani bu aletin şu anki piyasa fiyatı 1200 dolarlık toplama laptoplarla aynı özelliklere sahip olmasına rağmen kafadan 1400 dolar. yani hatta kullanmayacaksan bile satmak için de alabilisin. çünkü notebook da toshiba ismini duyunca kaliteye önem veren herkes 200-250 dolar fazla fiyat vermeye razı oluyor.
orta seviyede performansa sahip ama uzun süre hiç sorunsuz kullanacağın bir alet.
tarihi çok eski bu topike bende katılayım dedim. aynı laptoptan bendede var bu yazıları onda yazıyorum
sizin söylediklerinizden farklı olarak benim gördüklerim ekrana bakış açısı değiştiğinde görüntü hemen bozuluyor yani net görmek için hemen hemen tam karşıdan bakmak geekli piyasaki pek çok diz üstinde durum bundan daha iyi
okulda öğrencilere video filmleri izletirken problem oluyor bu yüzden
bu laptopta toshiba markasına yakışır bir olumlu durum ise yaninda gelen sistem kurtarma dvd si
bilgisyarın kilitlendi yada virüs doldu falan mı dvd ile aşağı yukarı 15 20 dakika içinde herşey tamam yani format ve sistemi yeniden kurmak bilgisayarla gelen güvenlik ve uygulama yazılımlarını yüklemek için tek yapılacak dvd yi takıp yönergeyi takip etmek bu benim çok hoşuma gitti. bilgisayarı formatlamadan anlamayan biriyim
eski masa üstümde kaçkere sistemi yeniden yüklemek isterken yarı yoda kaldım ve doğru kasayı alıp bilgisayarcının yolunu tuttum
toshibada ise 8 ayda tam üç kere bunu zahmetsizce yaptım herkese saygılar
bu bilgisayarı kullanan ve eşdeğer fiyattaki diğer bilgisayarlarla kıyaslayan arkadşların görüşleri faydalı olacaktır diye düşünüyorum internette toshibanın öğretmen laptopları ile ilgili forumlara baktım pek birşey bulamadım
bana ilginç geldi
türkiyede tam 80 bin kişinin kullandığı ( ülkemizde laptop kullananlar içinde kesin belli bir yüzdeyi oluşturacak kadar büyük bir sayı) neden pek yorum olmaz
herkese saygılar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme