Arkadaşlar acil cevap bekliyorum. Onboard ekran kartından fazla bir şey beklenmeyeceğini biliyorum ama bu ekran kartı hiçbir şey mi oynatmaz? Ya da düşük ayarlarda mı oynatır? Biraz fikir verebilir misiniz? Bazı forumlarda NFS 2'yi oynatmayacağı yazmış, doğru mudur? Bugün bir karar vereceğim lütfen acil cvevaplarınızı bekliyorum.
super mario oynarsın ,sonra dave....
bence nfs2 yi en düşük ayarlarda oynatır
quote:
Orjinalden alıntı: slayerxp
bence nfs2 yi en düşük ayarlarda oynatır
imkansız.bir keresinde o dizüstünde ekran kartı ob.dizüstü olduğu için bildiğimiz ob da değil.daha da kötüsü.hiçbirşey oynannmıyor. antiochos un dediği gibi mario falan oynar.birde 5-6 senelik oyunlardan oynayabilir.
laptopların üst modelinde nfs2u yu çalıştırabilirsin ama keyif alabilir misin bilemem.
quote:
Orjinalden alıntı: perspective
laptopların üst modelinde nfs2u yu çalıştırabilirsin ama keyif alabilir misin bilemem.
2xaa ve 4xaf ile 1024x768de full detay oynayabiliorum desem yani 0 takılma desem keyif alıyormyumdur
olmadı imzamda 3dmark değerlerim var.
ayrıca babamdada intel onboard ekran kartı var centrino 1.4 banias işlemci olmasına rağmen 800x600 da prince of percia yı oynatıor
intel extreme graphics çipseti oyunlarda pek hızlı bir çipset olmasa da i740 dn sonra S3TC ve DXTC desteğiyle biraz daha bir adam oldu gibi. En azından bandwith gereken yerde low detailde açıyor. Okulda hocaya aldığımız onboard extreme graphics2 li dothan 1600 de low ayarlarda underground 1 i açıyor. biraz ağır da olsa oynatıyor.
Arkadaşlar teşekkürler cevaplarınız için. Durum anlaşılmıştır. Kısaca, oyun oynamaya kalkıştığına pişman olursun diyorsunuz. Eh, durum böyleyse biraz daha düşünmek lazım. Herkese teşekkürler..
Zaten laptoplarda pek oyun oynanmaz hem tuş yapısı felan insanı kasıyor masaüstündeki zevki vermez..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme