Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Öğretmenden Temiz Sony Xperia Z2 Siyah(Fiyat Düştü) Satın Al 18 Haziran 2016 03:43 1 1 Öğretmenden Temiz Sony Xperia Z2 Siyah(Fiyat Düştü) https://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-tertemiz-xperia-z2-294296761/detay/ Telefonumun 28 Mayıs 2016 tarihine kadar garantisi devam ediyor. Şarj probleminden dolayı garanti kapsamında kvk'da anakart değişimi yapıldı.Değişim belgesi mevcut. Faturası,kutusu,orjinal sarj aleti ve renk renk 9 tane kapağıyla yollanacak. Herhangi bir sıkıntısı,çalışmayan aksamı,eziği,çiziği yok. Ön,arka jelatini aldığımdan beri hiç çıkarmadım ve kapaksızda kullanmadım. Sadece tuş açma tuşunun üzerinde hafif deforme var. Detaylı fotoğraf çektim zaten her açıdan bakabilirsiniz.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 700 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ağrı Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Sony Xperia Z2 Nikon D3200 18-55 + 55-200 Lens - Esktrası Bol - Çanta Hediyeli Temiz G4 Stylus
Ekran tamir gormediyse 05433350850 den don fiyat verir misiniz sms ile yada arayabilirsiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >