Şimdi Ara

öğretmeni tarafından kaçırılan 14 yaşındaki Aslı 51 gündür kayıp (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
8.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne kadar igrenc yorumlar bunlar. seviyenizi opiyim sizin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İrem'

sabah programı izliyor arkadaş.

O avatar daki resim sen misin ? yoksa ps mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: busvas

quote:

sabah programı izliyor arkadaş.

O avatar daki resim sen misin ? yoksa ps mi ?

Hala bu soruyu soranlar var

Benim kardeşim benim. Dalga geçebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: zerogs

Ya arkadaş anlamıyorum. Herif kızı heryerde dolastırıyor mıllet arayıp ıhbar yapıyor biriside kolundan tutup hop hemşerim demiyor. şimdide kızı yurtdışına kaçırmaya çalısıyomus.nasıl bir şerefsizlik bu ya

Aynen haa o kadar görüyolar ediyolar elleri kolları yokmuş gibi izliyolar.Biride tutup getirmiyor. Dalga geçer gibi iş yapıyolar.
  • 51 gündür
  • Yorumlara bak,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shooter360

Ya kusra bakmayın ama sizin ağzını yüzünüzü sikeyim amına koduğumunun dengesizleri burda 14 yaşında kızı öğretmeni kaçır kız ortalıkta görünüyo ihbar eden yok siz pezevenklik peşindesiniz banlıcaksanız da banalyın amına koyayım artık çekilmez burası ağzını yüzünü siktiğimin troll puştlar duyarsız ****ler.Biri johnny sins resmi koymuş :@

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Çakma Zippo

Ne kadar igrenc yorumlar bunlar. seviyenizi opiyim sizin.

35 gr dostum... yapcak bişey yok..
  • Konudaki tüm liselileri şikayet ediyorum şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nieve -- 7 Haziran 2012; 18:44:53 >
  • Konu nerden nereye geldi bu kızın veya adi adamın resmi felan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkleons

Konu nerden nereye geldi bu kızın veya adi adamın resmi felan varmı ?

Neymiş efendim burada klavye başında ne yapılabilirmiş. Ne kadar çok kişinin haberi olursa okadar iyi olur. Bu herif bu kızı devamlı dolaştırıyor. Bir yerde sabit kalmıyorlar. Benim yaşımda 32 belli bir yaşa gelmiş olgun ve duyarlı arkadaşların mesajlarını zaten görüyoruz. Diğerlerinede yapacak bişey yok. Duyarlı toplum olalım biraz. Müge anlıyı bende sevmiyorum şahsen ama bu olayı sakaryadaki tanıdıklardan biraz soruşturdum. Bu herif bu kızı daha öncede kaçırmış ama 5 saat sonra ailesine teslim etmiş. Doktor olan bir abisi var adamın ve yoğun biçimde ailesinden yardım görüyor. Ailesinden biriside çıkıp yerleri şurada demek yerine herkes destekliyor bu sübyancıyı. Yazıktır günahtır. Keşke bir yerde rastlasak görsek. En azından kızı tutup polisi arasa bir vatandaş o bile yeter o aileye. Allah kimseyi evlat acısı ile sınamasın arkadaşlar .

öğretmeni tarafından kaçırılan 14 yaşındaki Aslı 51 gündür kayıp

• quote:

Orijinalden alıntı: zerogs

quote:

Orijinalden alıntı: Darkleons

Konu nerden nereye geldi bu kızın veya adi adamın resmi felan varmı ?

Neymiş efendim burada klavye başında ne yapılabilirmiş. Ne kadar çok kişinin haberi olursa okadar iyi olur. Bu herif bu kızı devamlı dolaştırıyor. Bir yerde sabit kalmıyorlar. Benim yaşımda 32 belli bir yaşa gelmiş olgun ve duyarlı arkadaşların mesajlarını zaten görüyoruz. Diğerlerinede yapacak bişey yok. Duyarlı toplum olalım biraz. Müge anlıyı bende sevmiyorum şahsen ama bu olayı sakaryadaki tanıdıklardan biraz soruşturdum. Bu herif bu kızı daha öncede kaçırmış ama 5 saat sonra ailesine teslim etmiş. Doktor olan bir abisi var adamın ve yoğun biçimde ailesinden yardım görüyor. Ailesinden biriside çıkıp yerleri şurada demek yerine herkes destekliyor bu sübyancıyı. Yazıktır günahtır. Keşke bir yerde rastlasak görsek. En azından kızı tutup polisi arasa bir vatandaş o bile yeter o aileye. Allah kimseyi evlat acısı ile sınamasın arkadaşlar .

Bazı duyarsız ve sorumsuz insanlar oldukça (Sözüm meclisten dışarı) ve her ülkede böyle insanlar var inşallah bulunur kız

• Kızın babası programda bağırdı resmen. Acaba bu kız herhangi bir milletvekilinin yada daha nüfuslu birinin kızı olsa 51 değilde 5 günde bulunmazmıydı diye.. haklı bence
  • Devlet bakar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: achilles97

quote:

quote:

quote:

hadi ben geleceğin kadınıyım, annesiyim ama o erkek yani, benimle kıyaslamayın

sana bşşey sorcam imzandaki ayıktın kelimesinin mantığı nedir ne düşündün onu yazarken

Küçüğüm bak git !

bak bana abimi çağıttırma

• quote:

sakin ol kardeş o resmi ben koydumda bu konuyla hiç bir ilgisi yok .üstteki mesajlaşmada koymuştum öylesine.bide burdan ne bekliyosun onuda anlamadım. burdaki bordo klavyelilermi yardım edecek? sanki o adam bizim evin önünden geçiyo ha nerden ihbar edelim kardeşim büyücümüyüz lan biz.

97'Lİ VELET SENİ DAHA ÖNCEKİ KONULARDAN BİLİYORUM BİR ARKADAŞA SANA KÜRTLER GİRSİN GİBİ BİR LAF SÖYLEDİN BORDO BERELİLERLE BİR DAHA DALGA GEÇERSEN SANA BAŞKA ŞEYLER GİRİCEK
  • Şu konuyu bile ne hale getirmişler, kusura bakmayın ama forumun bku çıktı. Foruma paralı üyelik gelsin :(
  • bu haberi konu dışına açarsanız konu dışı olur tabi. ne alakasız muhabbet dönmüş başlıkta
  • quote:

Orijinalden alıntı: LuckyOneEUK*

Şu konuyu bile ne hale getirmişler, kusura bakmayın ama forumun bku çıktı. Foruma paralı üyelik gelsin :(

Ergenler işte kardeş napalım.. Muhatap olmuyoruz birbirlerine yazıyorlar öyle. Şikayette ettik ama silinmiyo .Forumun suyu çıktı haklısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinergy_05

bu haberi konu dışına açarsanız konu dışı olur tabi. ne alakasız muhabbet dönmüş başlıkta

Dostum baktımda Diğer konular ile pek alakası olmadığı için buraya açtım. İçimdende diyorum hay açmaz olaydım diye. Resmen geyik çeviriyor ergenler
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.