Yetistirme kurslari Yurtlar Halk egitim Yaz kurslari Cocuk unisi Yasli unisi Son 2 si belediyeler acmis Şu an ben bile iş buldum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Yetistirme kurslari Yurtlar Halk egitim Yaz kurslari Cocuk unisi Yasli unisi Son 2 si belediyeler acmis Şu an ben bile iş buldum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Öğretmenler yeterli olsa tatili hakediyolar dicem de çoğu yeterli değil ki aw < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
dediğin yerler de görevliler var ya zaten?Olmasa bile tonla öğretmen var nerde çalıştıracaksın? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Devletin isi bitmez en kotu cukur actirir kapattirir yani cukura gerek yok is bulunur < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Atatürk'e laf edilmiş gibi söylemişim ama vurgulamaya çalıştığım şey böyle konuşma olmayıp öğretmenlerin uydurması. https://www.dogrula.org/dogrulamalar/ataturk-milletvekili-maaslari-ogretmen-maaslarini-gecmesin-dedi-mi/ < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben tamamiyle yanlis anlamisim Sonuna kadar haklisiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam keske aciklasaydiniz Yanlis anlasilmaya musait < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Buradaki cogu kisi ögretmenleri yetersiz ve sorumsuz oldugu icin Kendi cabalariyla bir yere gelmisler hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |