< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ögretmenlik Çok Rahat Değil mi ? (3. sayfa)
-
-
Bu kadar eminseniz yaşınızı ve tecrübelerinizi merak ettim, vaktiniz varsa anlatabilir misiniz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
çok çalışmak istemiyorum, bol bol tatilim olsun ama ortalama sayılabilecek bir maaş almak istiyorum diyorsanız en mantıklı tercih.
-
Eğer gerçekten değerli bilgiler almak istiyorsan buradaki öğretmene söven ergenlerden ( Kebap, çiğ köfte bilimum yemek ismiyle aklınca dalga geçenler de dahil.) bilgi almak yerine her ilçede bulunan hatta köyde bile bulunan okullara gidip öğretmenlere sorabilirsin. Buradakiler daha geçen yeni oylama yapıldı %70 in üstünde daha üniversiteli ( Ben de dahil olmak üzere.). Şundan eminim ki burada full kapasite toplansak bunu konuşsak yine öğretmenlere direkt sormanın yanından geçmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3BBC98E80 -- 19 Eylül 2022; 2:11:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen kardeşim çok rahat . meslek lisesine veya çpl ye düşersen görürsün ebeninkini . maaş da süper yeni atanan bekar 9 bin alıyor . 6bin kira verirsin geri kalan 3 bini de bartık nasdaq dan hisse senedi falan alırsın.
-
hocam o sene aldıkları 8k, sonraki sene alacakları 10k'den daha değerli olmuyor mu niye 9-10 alırsınız iyi ücret diyorsunuz
hatta enflasyon oranını hesaba katarsak 20k falan almaları lazım maaşlarının değişmemesi için...
düzenleme: 8k değil 7k alıyormuş görmedim onu. anladınız siz ana fikri.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sriiouss -- 20 Eylül 2022; 16:35:24 >
3 ay yatış
para sorun değil özel derste var
her hafta devlet iş vermek zorundaymış gibi ağlaklama hakkı
her alanda ekstra indirim ayrıcalık
kısacası dıp okuyup acil serviste köylülerden fırça yemekten iyidir.
300 bin sıralamayla okunabilen daha iyi bir meslek öner bakıyım şırnak bilgisayar mühendisliği mi
-
hocam aradan 9 ay geçmiş, o zaman için iyiydi şimdi için iyi değil ben de biliyorum
-
Hocam ben sırf bu durumdan kaçmak için ortaokul matematik öğretmenliği yazdım, yine de pişman olacağım gibi, bilmiyorum.
her kademe sıkıntılı . tavsiyem atandığın okul kötüyse kendini yıpratma . . okul değiştirmeye bak. görevlendirme iste . olmuyorsa da takma . zaten senden istenen belli çocuklar birbirini bıçaklamasın ,birde annesi fabrikadayken bedava bakıcı ol . şişir notları senden iyisi yok.
-
Hocam sanırım öğretmensiniz. Benim asıl amacım haftada minimum ders saatine (sanırım 15, müdür zorlarsa 21 saat idi) girip özel derslerle işimi yürütmek. İyi bir sıralama yaptığım için şu an bile özel ders verebiliyorum. Neyse kötü okula düşersem okulla aramı minimum tutmaya çalışmayı düşünüyorum ama yine de çok endişeliyim.
illa 21 verirler . müdürler insiyatif kullanıyor . özel ders mantıklı. endişeli olmakta haklısın .
-
OKU OKU ÇOK RAHAT ÖĞRETMENLİK. KESİNLİKLE OKU
HANGİ 5-6 SAAT ?
EVE DOLDURACAĞIN EVRAKLARLA GİDİNCE GERÇEKLERLE YÜZLEŞİRSİN
-
ögretmen olsa kesin lise matematik öğretmeni olurdum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamamen kaba organından uyduruyorsun.
Öğretmenliği bırakmış ve özel sektörde farklı işler yapmış biri olarak öğretmenlik en zor olanıydı
-
ÖĞRETMENLİK KOLAY DİYENLERE HODRİ MEYDAN....
BANA ÖZELDEN ULAŞSINLAR. ONLARA ÖZEL BİR ORTAOKULDA BAKIN DEVLET DE DEĞİL ÖZELDE İSTERLERSE DEVLET DE BİLE AYARLARIM.
GELSİNLER 1 HAFTA BOYUNCA AYARLAYACAĞIM DERSE GİRSİNLER, LİSE SİZE AĞIR GELECEĞİ İÇİN ORTA OKUL YAPIYORUM BURADAKİ GÖTÜ BOKLU ERGENLERE ACIDIM LİSEDE SİZİ ZIPLATIRLAR.
AMA ÖĞRETMEN OLARAK GİRECEKSİNİZ DERSE. DERSİN PROGRAMINI SİZ AYARLAYACAKSINIZ NE ANLATACAĞINIZA SİZ HAZIRLANACAKSINIZ ÖYLE ELİNİZE HAZIR BİR ŞEY VERMEYECEĞİM.
ÇOK MERAK EDİYORUM DERS SAATİ SÜRESİNCE O BELLİ SINIFLARDA DİKKATİ NASIL KENDİ ÜZERİNİZDE TUTACAKSINIZ.
SORUNLU ÖĞRENCİLERLE NASIL BAŞEDECEKSİNİZ. VİDEOYA ALACAĞIM DERS ANLATIMINIZI SINIFI İDARE EDİŞİNİZİ VE BURADA YAYINLAYAACĞIM.
KOLAY DİYEN YÜREĞİ YETEN ATSIN ÖZELDEN MESAJ. bu arada akşam evrak vb. doldurma işlerini de siz yapacaksınız
-
Matematik zordur çünkü genelde korkulur Türkiye'de hele de lisede aman aman.
Ama Türkiye'de öğretmenlik yapılacak ise matenatik, türkçe, fizik, fen vb . branşlar seçilmeli. Uygulamalı dersle vb. kesinlikle olmamalı. Bu üke şartlarına göre değğil
-
matematiği çok sevdiğim için dedim yoksa bence de çok zor bir iş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X