Şimdi Ara

Oha Artık +8 Chitin Pazarda (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu bise degil forumdan biri hp basiliro rogue chitin +9 basmisti ss bile vardi
  • ne dupesı ya ne dıyrsunuz allah askına aloooo pıyasa oldu mıllet uyanın dupe mupe degıldır kardesım bugun areste tezgahlarda + 6hb dolasıyor onuda gectık +7 enıon bow 900m du cuma gunu hemde 4 tezgahta bırden satılıyordu ya bugun evet bugun tezgahta lycaon hammer vardı daha bugune kadar kacınız lycaon hammer gordu gıdın ares1 e tezgahta toto spear +7 tezgahta +8glave hepsı tezgahta hatta merak edenınız varsa su an gırıp sıze ss bıle alabılırım su kadarınmı soyleyebılırım yakında fazla degıl 15 gune +8 md lar tezgahlarda hatta durun gırıp sıze ss alayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vethakan -- 2 Ekim 2006; 17:36:09 >
  • Edana 800m gördüm ah bi para olsa

• quote:

Orjinalden alıntı: DieForYouu

+8 wizard staf değilmi?benmi manyaklaştım? ulan 30 milyonmu mu ne o be..onudamı kaldırsınlar pazardan oha :)

EVET ya dedim +8 wizard ı mı pazara koymuyolar birde yanlış yazmıştır dedim ama 3 mesajındada +8 wizard deyinde alla alla dedim diezde +8 md ler 900m lerde priest sheller+8 leri 850m den pazarda başka hiç bir serverde pazarda görmeyeceğiniz itemleri diez e girip görebilirsiniz bizzat ben girip ah keşke beramusdaki param burada olsada toplasam diye içimden geçiriyom
  • diyorum sadece!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: sempatix000

walla diese göre çok normal diesde +8 rogue chitinler 700-750 m felan +8 mdler 950 m acaip kötü oldu diesin pazarı

Aynn ve bu kdr dusuk bır pazarda master açamadım param yok.Bi kekuri ring kaldı:(
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hamza1905

ss koysanız bee abartı gibime geliyorda.
    quote:

Orjinalden alıntı: helluri

diesde +8 complete,+8 wizart pazarda görebilirsin

düzeltme..
    +8 complete,+9 wizart

ss çekince buraya koyarım
  • olympia piyasası gerçekden çok kötü durumda :( siz reduceli +8 md görmüşünüz ben reducesizini pazarda gördüm
  • Human mısın?
  • Olympiya'da fiyatlar çok düştü geçen gün bende +8 md gördüm
  • +7 raptor aldım 900 e onceden +1 ni almakmıpazarda degil rüyamda göremezdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: DieForYouu

+8 wizard staf değilmi?benmi manyaklaştım? ulan 30 milyonmu mu ne o be..onudamı kaldırsınlar pazardan oha :)

• geçende +8 rogue kafalık shell vardı 999 a.x1 merdivenlerin orda xgenonda belki gören vardır demicem..onu kesin görmüssünüzdür.
  • bende +8 md gördüm geçen güm dieste 700den
  • adam son fiyata koymuş pazara
  • quote:

Orjinalden alıntı: helluri

diesde +8 complete,+8 wizart pazarda görebilirsin

iyide +8 wizard her serverda pazarda normal bisey ss koymaya gerek yok +8 hıgh itemler pazara düstü afk olup gidebılıyo artık shouttan yazmıyolar artık
  • buda bişe mi ben +8 raptor gördüm ama reduceli
  • normal bence çokta abartılmaması lazım shell piyasaya çıktığından olmalı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.