Bildirim
oha falan oldum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
ahahah çok komik gerçekten -
walla saka gıbı gelıyor ama gercek bedava sms denemeye deger bence :) -
eminmisin bedeva olduundan sevabınamı yane? -
hee aynen bencede sevabınamı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MortMorello -- 5 Şubat 2007; 14:10:38 > -
internet faturasına yazılıyo olmasın o -
Internet faturasına yazılacak birşey olsa ilkonce bunu turk telekom yapardı.Amma uydurukcusunuz ya nerden duyuyonuz bunları ehuhehuehueuhe -
TTK'nin İnternet üzerinden bedava SMS diye bi hizmeti yokki yapsın biraz beynini çalıştır tabi varsa.. -
bedava olduguna emınım cunku benım kuzen koydu onu
bende ılk duydugumda hadı canım olurmu ole sey dedım ama harbıden ole adam koydu valla kolonısını kuran catır catır mesajını gonderıyor -
arkadaşın dediği tamamiyle doğru. öle bi menü açılio, oyunda güzel ama mesaj gitmiyo -
ee kuzeninde bilmiyosa internet faturasına yazılıyosa... -
he de geç
muhaha
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X