Bİ DEFASINDA BİZDE CZDE PARTY KURDUK 8 KİŞİ FULL PARTY ADAM BASI 23M PARA DÜŞTÜ ADAM PM ATTI KANKA PARAMI VERİRMİSİN DİE BENDE TOWNA GEL VEREM DEDİM :D
beni öldüren archer çok oluyodu da kendi kendini heralde şöyle öldürdün Haungaya arc shot attın sana geri yansıdı kanımca
yok ya şu okçu bugunu düzeltemediler bende Forgetten temple da Tam orc sniperlar geldi Yattım 25 np gitti vede üstümdeki 1.250.000 nin yarısı gitti birşey anlamadım
bende okcu iken bizim partydeki admı kestim
quote:
Orjinalden alıntı: MiraLayTurK
bende okcu iken bizim partydeki admı kestim
yuh o nasıl oluyo yav ps dir ps
quote:
Orjinalden alıntı: triankle1414
quote:
Orjinalden alıntı: fenerbance0
tabikide ps
haaah ilk sazanımız atladıı elde var biiiir bişey sorucam PS'in anlamını biliyomusun ama gerçekten söyle biliyomusun
bosver kardes bunları deişik bişe görsünler hemen ps ! geçenlerde banada olmustu 10m vardı üstümde bi okcu paso 5 li calısıodu en baslarda bana vurmuodu ama 3. kapıyı gectikten sonra banada isabet etti ve öldüm 5m kayıp
ben kendimide kesmedim başka biri beni kesti 100m vardı 50m ye düştü geç farkettim paramıda alamadım
İlginç bişiy 2 defa kendini öldürmek.İntihar gibi
quote:
tabikide ps
Evlat git oyunu öğren.
quote:
tabikide ps
hayır ps ile alakası yok bu görewe giren bütün okçular bazen kendini bazen diğer adamları kesebiliri altta gözükür sadece parasının yarısı gider cz deki gibi anlıcağın
yorum yoq adam canına susamış
Komik bir bug.
bu bug 46 görewi acıldıgından beri warr parayla girmemek gerek dün bi kişi 8 mille girmişti 4m si party e dağıldı adamın adını da sölüyorum ismi 8mils gibi bişi serwer manes ben bu adam kadar noob bi adam görmedim adam onu kesen kişiden parayı istiyodu adam para tüm wparty de bende deil istioısan weriyim 500k n ı dio o hala haram olsun we küfüler vs vs vs böle noob larlada cekilmio bu görew