Şimdi Ara

Ohannesburg öyle bir site ve tema yaptım (linkler tekrar eklendi) ki!!! [Siteli] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Terbiyésiz

quote:

Orijinalden alıntı: Marquen

quote:

site çöktü la zaa

CPU sınırını aştın galiba bandwidth te bitmiş olabilir host bedavamıydı

yok host bedava değil aylık 10dolar ödüyorum. cpu aştı. bırakıcam lan bu hosting24 ü yarın hostgatora geçicem inşallah

Ayda 17 lira veriyorsun ve site çöküyor. İyi kazık yemişsin.

• hazır logo hazır icons amatör bi site
  • İyi oldu filmler iyi duruyor
  •  Ohannesburg öyle bir site ve tema yaptım (linkler tekrar eklendi) ki!!! [Siteli]
  • zaa diyip durma lan zaa demenden anlıyorumki tema iğrenç şimdi git.resim eklemek aklına gelmedimi link veriyorsun bedavadan reklam yapacan demi çakal
  • Site nerede yav , çöküyorsa SS falan koyun. Bende bir şey sandım. Klasik dizi/film izleme sitesi. Hepsi aynı , başka siteler yapmanı öneririm.Zira film/dizi izleme sitelerinin hepsi birbirinin aynısı , hiçbirinde en ufak bir görsellik görmedim daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyvallah -- 16 Eylül 2011; 23:04:22 >
  • Hocam filmler bot dan geliyor sanırım ya çekerken hız kısıtlaması var sanırım
  • linki niye koymadınız lae
    http://www.sinemazor.com/
  • Her gün 3-4 film yeterlidir daha fazla yükseltme ve cacık denebilecek filmlerde yükleme. Güzellik görecelidir ama çoğu insanın beğendikleri ortak olabilir. Birde filmlere bakmadım ama online izle sanırım filmleri nasıl çekiyorsun ? Başka sitelerden mi ?
  •  Ohannesburg öyle bir site ve tema yaptım (linkler tekrar eklendi) ki!!! [Siteli]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ctrlshft -- 17 Eylül 2011; 0:52:18 >
  • quote:

Ben yaptım, tema tasarım herşey bana ait ve film sitemdir.
    Ayrıca logo olmuş ?

linkler tekrar eklendi her an site çökebilir
    edit: site çöktü zaaa
    edit2: gene çöktü zaa

sen yapmadın tema tasarım her şey sana ait değil, anlamayan adamı anca kandırırsın.

site wordpress tema 0 dan yazılmamış editlenmiş. bir basic tema üzerinde oynama yapmışsın.

neyse dostum hayırlı olsun.

böyle siteler her zaman tutar yapman gereken tek şey güncel olmak.

sana tavsiyem filmleri kendi hostuna yükleme eğer öyle yaparsan hiçbir şekilde baş edemezsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: shezofren136

quote:

Ben yaptım, tema tasarım herşey bana ait ve film sitemdir.
    Ayrıca logo olmuş ?

linkler tekrar eklendi her an site çökebilir
    edit: site çöktü zaaa
    edit2: gene çöktü zaa

sen yapmadın tema tasarım her şey sana ait değil, anlamayan adamı anca kandırırsın.

site wordpress tema 0 dan yazılmamış editlenmiş. bir basic tema üzerinde oynama yapmışsın.

neyse dostum hayırlı olsun.

böyle siteler her zaman tutar yapman gereken tek şey güncel olmak.

sana tavsiyem filmleri kendi hostuna yükleme eğer öyle yaparsan hiçbir şekilde baş edemezsin.

Arkadaşa tamamen katılıyorum. Site wordpress'den üzerinde bi kaç oynama yapılarak yapılmış. Tema olarak alışılmışın çok dışında değil ama insanı sıkıp boğmuyor iyi yani.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.