Şimdi Ara

Ohh Bea sonunda Koromonda Yakaladım !^^!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar saat 7 deden beridir Uğraşıyorum ve Sonunda Yakalamış Bulunuyorum Koromonu

Alın SS

Ohh Bea sonunda Koromonda Yakaladım !^^!

33 LvL İmpmon , 24 LvL Gabumon ve 1 LvL Koromon ' um var Şu an . Tam 2 haftadan fazla bir süre içinde Kendime ve Arkadaşlarıma Digi Yakalamaya calıştığım için Tamer 25 LvL' de Kaldı

Şimdi Bende Tameri ve en az 1 digimi 41 LvL Yapacağim Sonunda daha digi yakalamak yok bu 2 Hedefi yapana kadar

NOT : Uzun Bir süre Netsiz Digi Yakalamayacağım Lütfen Rica etmeyin Çarımı Çok İhmal ettim geride Kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 11 Şubat 2009; 21:54:11 >

• tebrikler hacı
  • Saol Moruk snde Salamonu 31 LvL Yapmişin Hayirli Olsun
  • sen bi harikasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _-_BlackLord_-_ -- 14 Şubat 2009; 14:44:46 >
  • Herzamanki Halim

Saol
  • Ezikliğin gene heryerinden akıyor kaanNeyse ben oyunu bıraktım zaten lise var oyuna vakit ayırcak zaman kalmıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: TokioHoteL

Ezikliğin gene heryerinden akıyor kaanNeyse ben oyunu bıraktım zaten lise var oyuna vakit ayırcak zaman kalmıyor

THE GOD NOOB ' luğuna ramen Genede Saol Erden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 14 Şubat 2009; 20:27:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: NBA01

quote:

Orjinalden alıntı: TokioHoteL

Ezikliğin gene heryerinden akıyor kaanNeyse ben oyunu bıraktım zaten lise var oyuna vakit ayırcak zaman kalmıyor

THE GOD NOOB ' luğuna ramen Genede Saol Erden

god noob muNoob digilerinin haline bir bak birde burda hava yapıyon tepeden tırnağa eziksin hala ben mi ezik,noob oldum şimdi nooba bak ya

• 41 lvl yapıcakmış hedefini yesinler senin
  • lol diyip geçiyorum
  • renamon 42 oldu bnm
  • 3 sene önce filan foruma üye olsaydın muhtemelen açacağın konuyu söylüyorum;

- " Koromondan Pembe Birşey Düştü. Çok Mutluyum! "

Aynen buna benziyor yaptığın.
  • Erden Senin oyuna bırakmana üzüldüm yaa. Geride kalan arkadaşlar birbirimizi yanlız bırakmayalım.(Düşman Oldugunuz Kişiler beni ilgilendirmiyo saten )

• Bende bıraktım oyunu. Okullar kapanana kadar.
  • Bende arada bir girerim okullar malum..
  • Hepiniz Saolun Tartışaaya girmeyeceğim ama erden bisi diyeyim Ben Senin Kişiliğine NOOB dedim yani Beyin olmadığı için çocuklar gibi oyunu hemen öne sürüyosun ve ben seni gibi partyden yakalamıyorum digileri

Nese Tartışma Çıkmasın Tekrar Herkese Teşekkürler ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 15 Şubat 2009; 12:39:07 >
  • Ohooo oyunda kimse kalmamış ya.Bitek Ben,okan,bloood,kaan var sürekli oynayan.Pff Sizsiz hiç zevki olmucak yaa otto,doom,tolga
  • quote:

Orjinalden alıntı: NBA01

Hepiniz Saolun Tartışaaya girmeyeceğim ama erden bisi diyeyim Ben Senin Kişiliğine NOOB dedim yani Beyin olmadığı için çocuklar gibi oyunu hemen öne sürüyosun ve ben seni gibi partyden yakalamıyorum digileri

Nese Tartışma Çıkmasın Tekrar Herkese Teşekkürler ederim.

Partiyle ne alakası var acaba? Benim bildiğim Erden şanslı günlerinde yakaladı digilerini. Uğraştığını hatırlamıyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.