arkadaşlar sonunda sınavlar bittii inanılmaz mutluyum sonunda gezcem tozcam şu bi hafta inanılmaz uykusuz kaldım acısı çıkacak bunlarınn oleeeyyy herkese başarılar
bizim de bu hafta vizeler var ne yapıcam bilmiyorum yaa şurda bi soluk aliyim dedim çok bunaldım arkadaşlar
quote:Orjinalden alıntı: akarmerve bizim de bu hafta vizeler var ne yapıcam bilmiyorum yaa şurda bi soluk aliyim dedim çok bunaldım arkadaşlar Canım alama bisde de başlıyo yaws...
benim de vizeler berbat böyle giderse kalırım akarmerve sana 2 ay önce pm atmıştım,hala cevap gelmedi ama yeminle ne attığımı hatırlamıyorum ,sadece attığımı biliyorum
valla benimkiler idare ederdi herkese Allah kolaylık versin benim bugünüm son gündü ve 2 tane sınavım vardı üst üste çığlık atasım geldi neyseki bitti kalbinizi bozmayın arkadaşlarr herşey ii olçakk
quote:Orjinalden alıntı: lady86 arkadaşlar sonunda sınavlar bittii inanılmaz mutluyum sonunda gezcem tozcam şu bi hafta inanılmaz uykusuz kaldım acısı çıkacak bunlarınn oleeeyyy herkese başarılar bu ne yaffs ben bu cuma tarih sınavına girdim berbattı 1.ler bitti ptesi 2.ler başlıo nedir bu bisim çektiimis yaffs