Şimdi Ara

Ohhh bu gece çok şanslıydım[3 AĞUSTOS +8 ii upgrade ] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
11.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim bildiğim trina %1.5 veriyor olan şansın üzerine...Yani itemi +6 dan +7 ye geçirme şansı %40 ise %40 x %1.5 : %60 oluyor şans..Benim bildiğim böyleydi trina
  • quote:

Orjinalden alıntı: ididi

quote:

Orjinalden alıntı: TheLastMohican

VEEE SON BOMBA CHD +8

Ohhh bu gece çok şanslıydım[3 AĞUSTOS +8 ii upgrade ]

Yok artık Lebron James

hll olsun walla cok ballısın

sağol

• Son durumun ne merak ettim. Nakit ve item olarak. Bide başlangıç halini söylersen :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reactive

Son durumun ne merak ettim. Nakit ve item olarak. Bide başlangıç halini söylersen :)

son halim;18 gb + raptor +8 + ms +8 + giga +7 + md +8 + glave +8-chd +8
    ilk halim; raptor +8 + 15 gb di sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuciD` -- 28 Temmuz 2008; 20:52:10 >
  • Bana murky'i ucuz satmışsın gibi geldi ama yinede güzel kâr yapmışsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reactive

Bana murky'i ucuz satmışsın gibi geldi ama yinede güzel kâr yapmışsın

i.n 18 gb iken 21 gb iyi teklifid
  • Sen mutluysan sorun yokda normalde değeri daha yüksek.
  • Vaov bayağı şanslıymışsın :)
    Lugias 7 ile Raptor 8 takası Xigenon'a göre güzel bir takas, Lugias'ı 8'e bassaydın gerçekten çok fazla para ederdi, gaz vermek için söylemiyorum, sakın yanlış anlama
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alp

Vaov bayağı şanslıymışsın :)
    Lugias 7 ile Raptor 8 takası Xigenon'a göre güzel bir takas, Lugias'ı 8'e bassaydın gerçekten çok fazla para ederdi, gaz vermek için söylemiyorum, sakın yanlış anlama

şuan onu bunu geçtim tek hedefim kaldı artık son aşamalar yani.. giga +8 md 9 veya glave 9 denicem sanıyorum bu gece denerim yanarsa bile %100 Kâr etmiş olucam bunlar ya tutarsa hesabı olucak
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChrisViole

quote:

Orjinalden alıntı: L.J

Bu adamı tanımıyorsunuz ahkam kesiyorsunuz. Ben Xige'deyken aynı clandaydık ve bi gecede +8 Raptor +8 Shard deneyen zaman zamanda geçiren bir insan. Kimse size birşey inandırmak mecburiyetinde değil. Ha sen inanmıyor musun tamam o zaman cevap yazmazsın, sevincini paylaşıp piyasası hakkında bilgi edinmek isteyen insanlara terbiyesizlik etme haddini kendinizde nasıl buluyorsunuz?
    Allah bilir sizin gibiler reel hayatta bile böyledir.
    "Kardeş bugün bir kebap yedim X restorantta harikaydı"
    "SS'i var mı?"
    Bu mudur?

sende artislik yapma haddini kendinde nasıl bulunuyorsun??Biliyorsun ne kadar kolpa insan var burada..Önüne gelen hop onu bastım çat bi koydum +9 cart curt nerden bilelim?? SS koysa hayırlı olsun deriz..King zannetme kendini lütfen..Sen tanıyabilirsin biz tanımıyoruz var mı diyeceğin??Sonuçta bu foruma takılıyoruz yorum yazıyoruz düşüncelerimizi paylaşıyoruz..Kolpalar arasında nerden bilecez doğru oldugunu?Koysun SS sini hepberaber sevinelim..ama çok artistlik yapıyorsun..Yaşın kaçtır bilmiyorum ama benim yaşım 22..Seninde yaşın + 20 tahmin ediyorum çünkü eskiden beri görürüm seni..Neyse konu uzamasın arkadaşa birdaha hayırlı olsun..

Yaş muhabbetine gerek yok 8 yaşında olsam bile(!) senin bana "artistlik" gibi mahalle ağzıyla konuşma hakkın yok. Sen veya bir başkası saygısızlık yaparsa uyarmak burdaki herkesin hakkıdır. Kolpa olduğunu düşünüyorsan bakma geç her konuya mesaj yazmak gibi bir mecburiyete kendini gark etme hem kendin yorulmazsın hem kafan rahat olur böyle haksız olduğun tartışmalara girme kasıntısını yaşamazsın. Ha illa mesaj yazıcan saygısızlık etmeden yaz kolpa, hmm ok, he tmm, no ss no güven gibi saçma mottolar kullanarak değil. Bunun king zannetmekle, tanıyıp tanımamakla alakası yok. Bende görüyorum onlarca konu kaçına mesaj yazıyorum? Düşüncelerini paylaşmama, bilgi verip almana kimse en ufak ses çıkartamaz ama insanları incitmeden yapın bunları. Benim burda kimseyi yerin dibine sokmak, artistlik yapmak, kasıntılara girmek gibi bir derdim yok. Konuyu açan arkadaşı tanıyorum, tanımayan vardır onlarda kolpa olduğunu düşünüyorlarsa ilgi göstermeyerek konuyu aşağıya düşürsünler, böyle tartışma yaratmak yerine.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ChrisViole

quote:

Bu adamı tanımıyorsunuz ahkam kesiyorsunuz. Ben Xige'deyken aynı clandaydık ve bi gecede +8 Raptor +8 Shard deneyen zaman zamanda geçiren bir insan. Kimse size birşey inandırmak mecburiyetinde değil. Ha sen inanmıyor musun tamam o zaman cevap yazmazsın, sevincini paylaşıp piyasası hakkında bilgi edinmek isteyen insanlara terbiyesizlik etme haddini kendinizde nasıl buluyorsunuz?
    Allah bilir sizin gibiler reel hayatta bile böyledir.
    "Kardeş bugün bir kebap yedim X restorantta harikaydı"
    "SS'i var mı?"
    Bu mudur?

sende artislik yapma haddini kendinde nasıl bulunuyorsun??Biliyorsun ne kadar kolpa insan var burada..Önüne gelen hop onu bastım çat bi koydum +9 cart curt nerden bilelim?? SS koysa hayırlı olsun deriz..King zannetme kendini lütfen..Sen tanıyabilirsin biz tanımıyoruz var mı diyeceğin??Sonuçta bu foruma takılıyoruz yorum yazıyoruz düşüncelerimizi paylaşıyoruz..Kolpalar arasında nerden bilecez doğru oldugunu?Koysun SS sini hepberaber sevinelim..ama çok artistlik yapıyorsun..Yaşın kaçtır bilmiyorum ama benim yaşım 22..Seninde yaşın + 20 tahmin ediyorum çünkü eskiden beri görürüm seni..Neyse konu uzamasın arkadaşa birdaha hayırlı olsun..

Yaş muhabbetine gerek yok 8 yaşında olsam bile(!) senin bana "artistlik" gibi mahalle ağzıyla konuşma hakkın yok. Sen veya bir başkası saygısızlık yaparsa uyarmak burdaki herkesin hakkıdır. Kolpa olduğunu düşünüyorsan bakma geç her konuya mesaj yazmak gibi bir mecburiyete kendini gark etme hem kendin yorulmazsın hem kafan rahat olur böyle haksız olduğun tartışmalara girme kasıntısını yaşamazsın. Ha illa mesaj yazıcan saygısızlık etmeden yaz kolpa, hmm ok, he tmm, no ss no güven gibi saçma mottolar kullanarak değil. Bunun king zannetmekle, tanıyıp tanımamakla alakası yok. Bende görüyorum onlarca konu kaçına mesaj yazıyorum? Düşüncelerini paylaşmama, bilgi verip almana kimse en ufak ses çıkartamaz ama insanları incitmeden yapın bunları. Benim burda kimseyi yerin dibine sokmak, artistlik yapmak, kasıntılara girmek gibi bir derdim yok. Konuyu açan arkadaşı tanıyorum, tanımayan vardır onlarda kolpa olduğunu düşünüyorlarsa ilgi göstermeyerek konuyu aşağıya düşürsünler, böyle tartışma yaratmak yerine.

nokta

• bir kasa +7 cle ve yeteri kadar buss alıpgitsem kaç tane geçer bir bilsem o işten parayı vuracamda
  • quote:

Orjinalden alıntı: K.Kahriman

bir kasa +7 cle ve yeteri kadar buss alıpgitsem kaç tane geçer bir bilsem o işten parayı vuracamda

sen garanti geçirirsin para katlama ustası olsun edanadada itemler böle ucuz olsa bende basacamda o kdr para çıkmıo benden:)
  • balın bu kadarı

bug falanmı buldun bu ne iş yaw hayırlı olsun
  • giga 8 olmadı
  • quote:

giga 8 olmadı

md ve glave ???
  • quote:

giga 8 olmadı

Yeter læ daha ne geçircen
  • quote:

quote:

giga 8 olmadı

Yeter læ daha ne geçircen

onuda geçirse zaten kapatıp gidelim bu oyunu(kaan kuraldan alıntı james white smaçlarından sonra )
  • quote:

Orjinalden alıntı: dorhug

quote:

giga 8 olmadı

md ve glave ???

onlarda gitti sağlık olsun genede 2 günde 1 aylık kâr yaptım
  • hayırlısı olsun
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.