aegede 78 lv nukerim var dress falan da var ama keşke benim char da senin lvlerine yakın olsaydı takas yapabilrdik..karakterin hala duruyorsa konuşabiliriz istersen belki aklım yatar :)))
LorDMage ye kimse güvenmesin kendisi hırsızdır karakterimi çalmıştır.. bilginiz olsun kimse güvenmesin..
One-X bu çarı soyma girişimde bulunmuştur lütfen inanmayınız arkadaşlar son anda çarımı kurtardım
ben gene uyarıyım da inanan inanır inanmayan inanmaz..bana güvenen birileri varsa gereken bilgileri msn kayıtlarını falan atarım için rahat olsun ;)
Oyunu bırakıcam diyosun ama 300 silke satıyosun. Ve sen karakter dolandırıcılığından savcılığa verilmişsin. Kim sana güveneblirki?
iyi satışlar ama oyunu bırakıyorsan takas a ne qerek war :D :D
oyunu bırakıyor takas olur 300silk olur
carın güzel eyer 60 nukem var odinde takas edersen eyer carını alırım üzerine ne istersen yanı carımı veriyom +para üzerine kabul edersen msn:serseriyim_nede_olsa@hotmail.com ups
BEn para ile alabilirim charı ekle msnmi konuşalım kardeş, ocb.canbayrak@hotmail.com
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme