Şimdi Ara

OKAN BAYULGEN HÜLYA AVSARI DUDAKTAN ÖPTÜ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tuh bizde kacırdık iyimi yoğun is tekle tekrarını isteyinde bizde izleyelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: eárendil

quote:

Orjinalden alıntı: irish

quote:

quote:

şebnem insan değil..böyle bir canlı performans olamaz...mükemmel bir ses...

şebnem ferah'ın sesi mükemmele yakın. kişilik olarak baktığımızda da çok iyi bir insan.

Bi yanlış anlaşılma olmasın...şebnem insan değil derken;böyle bir ses normal bir insandan çıkamaz demek istedim....ben de çok severim kendisini...

asıl yanlış anlaşılma benim yazdığımda oldu. demek istediğini anladım. seninkine karşılık yazmadım onu.
    kaprisi olmayan ve sağa sola küfretmeden zirvede kalabilen birisi canım şebnemim.

en iyisi yukardaki alıntıyı değiştireyimde yanlış anlaşılmayayım.

yo yo ben senini yanlış anlamadığını anladım..belki dedim yanlış anlayan olur..o maksatla belirttim...

• Böyle bir olay olmadı. Sadece esprisi yapıldı. Okan Hülya yı öperken, yanakların yan çevrilmesi sırasında bir karışıklık yaşandı sanırım. Herkesin başına gelmiştir. Sağ-sol yanak meselesi...o görüntü de ekrana yansımadı zaten. Hülya sadece espri yaptı: "Evliyken rahattım, şimdi dikkatli olmam gerek" şeklinde. Kasıtlı bir durum olmadı yani...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mccartney

ya bende izledimde dudak oalyini gormedim yaw??

herhalde msj yazarken kacti.

ya bide seboyu neden en son konuk ettiler sinir oldum

Dudaktan mı? Yok ya ben de izledim ama....

Evet ya Şebo'yu en son aldılar ve çok sinir oldum... Son anda şarkı bile yarım kaldı nerdeyse
  • Okan'a laf yok kesinlikle eleştirilerine bayılıyorum

Tiplemeler de hakikaten mükemmel! Oyunculuk on numara
  • quote:

Orjinalden alıntı: **SEDAT_PEKER_

OKAN BAYULGEN HÜLYA AVSARI YANAGINDANÖPEYİM DERKENE DUDAKTAN ÖPTÜ(BİLEREKMİ YADA BİLMEYEREKMİ ORASI TARTISILIR)
    TELEVİZYON MAKİNESİNDE

ulan sedat peker senin böyle konular açtığını görse seni topuğundan kurşunlatır şerefsizim

• helal olsun eğer öptüyse nası olsa evli değil hülya
  • quote:

Orjinalden alıntı: DJ_SLaYeR

quote:

OKAN BAYULGEN HÜLYA AVSARI YANAGINDANÖPEYİM DERKENE DUDAKTAN ÖPTÜ(BİLEREKMİ YADA BİLMEYEREKMİ ORASI TARTISILIR)
    TELEVİZYON MAKİNESİNDE

ulan sedat peker senin böyle konular açtığını görse seni topuğundan kurşunlatır şerefsizim

• quote:

Orjinalden alıntı: GENELKURMAY_MIT

quote:

quote:

TELEVİZYON MAKİNESİNDE

• quote:

quote:

TELEVİZYON MAKİNESİNDE

• ben o programı stüdyoda canlı olarak izledim öyle bişey olmadı sadece abarttı biraz öperken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yokum -- 6 Aralık 2005, 19:19:40 >
  • quote:

quote:

quote:

şebnem insan değil..böyle bir canlı performans olamaz...mükemmel bir ses...

şebnem ferah'ın sesi mükemmele yakın. kişilik olarak baktığımızda da çok iyi bir insan.

Bi yanlış anlaşılma olmasın...şebnem insan değil derken;böyle bir ses normal bir insandan çıkamaz demek istedim....ben de çok severim kendisini...

Şebnem Ferah ın söylediği Bring me to life dinledinizmi??
    Dinledikten sonra kusma garantisi veriyorum

• quote:

TELEVİZYON MAKİNESİNDE

yuh yani ammada midesizmiş
    O karıyı gördüm mü midem kalkıyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.