< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Okan Buruk Devri Bitmiştir! (2. sayfa)

-
-
Fb maçını kaybederse gitmeli. Ama onun haricinde sezonu tamamlamalı. Sezon sonu güzel ayrılırız inşallah. Bu kadar oyuncu bolluğunda şu takımın yedek kulübesinin paf takımdan oluşması enteresan. Bütün sezon böyle geçti. Takımda bir ciddiyetsizlik var, inşallah başımıza bela olmaz
-
Rize ve Fb kazanırsa kalır kaybederse anında şutlanmalı.
-
Okan hocam adamın dibidir.
Öl desin öleyim, sürün desin sürüneyim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şampiyon olsa da taraftarla bağı koptu sezon sonu kendi isteğiyle gitmeli açık ve net.
-
bu adamın takıma hiçbir katkısı olmadığı görenler size selam olsun
taraftarın aldırdığı Lemina kurtardı bu sefer de
inadına avrupaya yazmadı öyle de leş bir hoca
Galatasaray düşmanı gibi bir şey
-
Her ne kadar Okan buruğa kızsam da bu maçta en mantıklı olan şey beraberlikti zaten galibiyeti alacak güçte yoktu iyi sonuç çıktı bence şampiyonluk Trabzon bjk deplasmanına bağlı ama oluruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
bu herifi hala savunan varsa artık pes diyorum
son 6 maç 1 galibiyet
takımın sene başından beri yediği gol sayısı 65 i falan buldu
darmaduman etti her şeyi
İcardi-Mertens-Torreira bunu iki sene şampiyon yaptı hoca sandınız
kesinlikle Galatasaray seviyesinde biri değil
-
Ben anti terimciyim.Terimcilerin ekmeğine kaymak sürmeyelim ve şampiyonluk zarar görmesin diye sezon sonuna kadar susalım dedim hep bu forumda.
Ama olmuyor şampiyonluğu hediye edecek Okan acilen defolup gitmesi lazım bir an önce.Yerine iyi bir hoca gelmeli tabi.Sezon sonuda Dursun gitmeli.Dursun Galatasaray tarihinin en beceriksiz ve karizma yoksunu başkanlarından biri.Bana şampiyonluk vs demeyin.Geçen şampiyonluklarda ekibinin ve önceki başkanın katkısı olmuştur...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocayı istemeyenler, yerine kimi istiyorlar? Yazın da değerlendirelim.
-
-
Okan 2001'de Emre ile birlikte satmıştı şampiyonluğu yine mi sattı?
-
Ben hiçbir zaman Okanın büyük takım hocası olamayacağını söyledim.İlk geldiği günden beri ben terimci lobici tayfadan nefret ettiğim için ha önümüzdeki sezon ha sezon sonu diye sabrettim.
Ama yok arkadaş kaç yıl oldu adamda gelişme yok.Ulan biz menajerlik oyununlarında bile böyle saçma müdahaleler yapmıyoruz sürekli.Aynı maçta 3 lüyle başlıyor 4-5 habire değiştiriyor.Ulan o sistemle oynayabilecek oyuncular zirve takımlarda en az 40-50 milyon Euro'luk adamlar.Kendini Guardiola sanıyor habire değiştireyim taktik değiştireyim vs...Şu son kasımpaşa maçının sonunda yok cuestayı alayım yok metehanı alayım diye mallık yapa yapa takımın dengesini bozup maçı hediye etti yine.Daha 10 maç var bu takım başında kalırsa şampiyonluğu verme ihtimalı çok yüksek.
Yerine camiada ya da globalde saygınlığı olan otoriter bir hoca getirilmeli.Bunları yazıyoruzda bu penguen dursun kendi koltuğu sallanmadan Okanı yollamaz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ua-87 -- 4 Mart 2025; 10:49:47 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X