Şimdi Ara

Okçu Büyüsü we STAT?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bende bi tane okçu war büyüsel atack olarak buz aldım statları ise str yüksek acaba intmi yapmam lazım? lvl'im 10 ????? (BABELDE OYNUORUM)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost5152 -- 25 Nisan 2006; 14:26:25 >

• ya harbi yeter amacım seni soğutmak deil ama 2 dk arasan istediğin cvabı bulcaksın
  • babacan şunu yazana kadar söliiwerseydin neyse saol yinede
  • al sana charlar buna göre ayarla charını
    str charlar
    Blade + Shield kullanırsın yandada cold yada fire gidersin
    Glave kullanırsın fire gidersin
    Bow kullanırsın yandada cold gidersin

İnt charlar
    Sword + Shield kullanırsın linght yada fire gidersin
    Spear kullanırsın yandada linght yada fire gidersin
    Bow kullanırsın linght gidersin
  • yok en az 15 kere yazdımda o yüzdenbu sırada okçuya full int yada 2 int 1 str gitmen ii olur amaç magic attackı arttırmak yani çok vurursunbak yine söylettiriniz yaw
  • Lütfen bu tarz yaklaşımlara cevap vermeyiniz,aynı sayfada onlarca açıklama(hemde fasikül şeklinde)varken bu arkadaşın yaptığı düşüncesizliğe karşı geliniz,konuya cevap vererek konuyu üstte tutmuş olup sadece forumun kalitesi hakkında şüphe duyulmasını sağlarsınız,lütfen bu tarz başlıklara cevap vermeyiniz...
  • sende buraya cvp wererek yine üstte tutmuş oluosun konuyu
  • dostum $una $öyle buna böyle gitmek gerek demeği ben doğru bulmuyorum...kendi zevkine göre belirle bence...çünkü sınıfların özellikleri birbirinden çok farklı...

ama benim tavsiyem hangi char olursa olsun ana attack skill olarak cold seçmendir...bu oyun boyunca creeplere kar$ı sana avantaj sağlayacak.

cold,dü$manı yava$latmaya veya dondurmada önemli...full int. okçuysan biçilmi$ kaftan creepler yanına yakla$amadan indirirsin buda extra hp potion'dan kazandırır seni...Artı Cold Nuke,belli bi bölgede canlı creep bırakmayacak kadar güçlü...
    fire,daha çok ofansif bir skill.Yani daha çok damage vermek için ama bence cold zaten yeteri kadar damage veriyor.Yani aman aman bir fark yok aralarında.Çok üst levellerde fark edebilir ama eğer cold attack'a verdiysen fire'a bo$una SP harcama.Onun yerine biriktir Fire Nuke'a verirsin...
    lightning,cleaving yani çevresel saldırı ve agility skilllerini barındırıyor.Bence en gereksizi çünkü 2 tane yanyana duran White Tiger'a lightning attack ile saldırıldığında yanındakine çok zarar sıçramıyor.Bunun yanında Lightning Nuke yine etkili.Full intsen Lightning Nuke sayesinde bir grup monster'ı tek bi hamlede yersin.
    force,kısaca temel priest skill lerini barındırıyor.Çok potion'a para harcamak istemiyom diyosan ve manan az ise,mana arttırıcı skillleri ve heal skilleri i$ine yarayabilir.

Yani kısaca senin zevkine kalmı$ hangisini daha çok seviyorsan ona git.

Stat olarak her zaman full int. gitmeni tavsiye ederim.STR'ye verdiğin puanların sana bi faydası çok olmayacak çünkü senin amacın yakın dövü$ değil.Kendi levellerindeki creepler hiçbirzaman 3 lü 5 li çevrene sarılmadığı sürece seni yere yatırmazlar...Ama yüksek levelli creeplere fazla yakla$ma gerçi full str olsanda yine pek fark etmiyor...Earth Taoist level 20 iken 2 vuru$ta indirmi$ti beni Charjka keserken.

Okçularda yine 2 int 1 str yani Hybrid gitmenin zararı yoktur ama Nuke'lar açıldığında yani Level 30 a geldiğinde yeterli SP'de var ise bi hayli manaya ihtiyaç duyacaksın.Ve tabi int ne kadar yüksekse o kadar magical damage'in daha fazla olacak ve Nuke'ların verdiği zarar artacak...

Tabi full int. okçu PVP karakteri değildir $imdiden söyleyeyim.Aynı levelindeki tüm karakterler oynamayı biliyorlarsa seni kolayca yere yatırırlar.Tabi senin üzerindekileride bakar biraz bu orası ayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StormWarrior -- 25 Nisan 2006; 16:59:26 >

• Konu acmadan önce arama yapınız !!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.