Şimdi Ara

OKI MB 451 Yazıcı Tarayıcı Faks

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
8.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İş yerimde OKI MB451 cihaz kullanıyorum fakat birçok şirket bana Faks gönderemiyor Faks sinyali aldığını gönderdikten sonra iletişim koptu bağlantı kotu gibi karşı tarafa hata veriyor, hatta bu arada benim makina faks gelme esnasında devreye giriyor fakat faks gelmeden tekrar devreden çıkıyor genelde bu sorun rulolu kağıt kullanan faks makinalarında yaşıyorum fakat bugün samsung marka yazıcı tarayıcı faks özelliği olan bir makinadan da aynı hatayı almışlar faks çekemiyorlar müşteri hizmetlerini aradığımda bunun makinalar arasındaki iletişim problemi olduğunu söylediler ne yapalım yani bana faks çekmek için millet OKI mi alacak yada herkes aynı marka makina mı kullanacak diyince bana verecek cevap bulamadı, bu konu hakkında bilgisi olan arakadaşlar yardımcı olabilirler mi?

• bahsettiğiniz konu genelde hat problemlerinden kaynaklanır, sizin kullandığını oki md 451 dijital bir makina,eski analog faxlara yollamaya calıstığnızda bağlantı hatası verebilir ama bu ender bir durumdur , eğer başka bir cihaza da gönderdiğnizde aynı hataları veriyorsa sizin cihazın fax kartı arızalı olabilir
  • merhaba 121 turk telekom arıza servisinden arıza kaydı yaptırın.yaklasık 1 haftadır aynı problemi biz mersindeki müşterilerimizde yaşıyoruz.termal faks makınaları arızası ve iletişim kopukluğu ile ilgili bir bilgi vermeleri cok sacma.alakası yok.hatlarda problem var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tonerimbitti

bahsettiğiniz konu genelde hat problemlerinden kaynaklanır, sizin kullandığını oki md 451 dijital bir makina,eski analog faxlara yollamaya calıstığnızda bağlantı hatası verebilir ama bu ender bir durumdur , eğer başka bir cihaza da gönderdiğnizde aynı hataları veriyorsa sizin cihazın fax kartı arızalı olabilir

eski analog faxlara yollamaya calıstığnızda bağlantı hatası verebilir ALAKASI YOK
  • Biz de bu yazıcıdan bıktık.Sürekli kağıt sıkıştırıyor.Özellikle duplex baskıda sorunlu..
  • oki mb451 dublex baskı hatası genelde tonerden kaynaklı bir arızadır, toneriniz orjinalmi yoksa dolummu , dolumsa kalitesi önemli , fuser toneri tam pişirmezse kağıt üzerinde kalan toz merdanelere yapışarak sıkışmalara neden olur ,
    http://www.tonerimbitti.com/store/ProductDetails.aspx?productid=89812
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.