Şimdi Ara

###Oks Her$ey DeGiL### (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: QuantumEA

ewet fazla önemsemeyin OKS yi

Hayatta bazı şeyler vardır.İnsanın eline 1 kere geçer ve fazla durmaz.Sen bunu iyi kullanmassan kolay kolay ilerisi için ümit besleme.Bu senin dediğinin en ufak bir kelimesine bile katılmıyorum.Oks sınavı bana göre öss den kat kat daha önemlidir.fEN Lisesinde okuyan yetenekli bir çocuk lise1 den itibaren bedava dershanede ders görebiliyor, para verenlerle kıyaslanırsa onlardan kat kat daha iyi bir eğitim ve ilgi alıyor.Tabi bunun sonucu da en iyi üniversiteler oluyor.Onun için en çok önemsemen gereken sınavlardan birine giriyorsun.Ona göre iyi düşün ve dikkatli karar ver.Bu sözleri sadece benden sana bir öğüt olarak algıla.Sonunda ölüm yok ama amannn ne olursa olsun kafasıyla da girme sınava.

Pc,ps ve diğer konsol oyunlarının eğitimden daha üst seviyede olduğuna inananların hepsine

• Okadarda kasmayın ya oks oss....vs. herşey değil.Kazanamssam diye üzülmeyin boşuna.Genelde şöyle derler; bitir üniversiteyi elinde mesleğin olsun vs... ama bilmezlerki dünyanın en zengin adamları ya üniversite terktir yada lise terk

.Hayat magic anvil gibi nezaman ne yapcağı belli olmuyor.Ben sokaklarda yaşayan mühendis bile gördüm
    quote:

Orjinalden alıntı: QuantumEA

quote:

Orjinalden alıntı: lufirago

arkdasım oks her sey desem sana bu saatten sonra ne değiştircek bence oks her şey

oks ye 1 kez girersin

oks girip kazandıgın zaman oss banko gibibişey olur

oks oss nin yarısıdır!!!

Doğru Dİoır abiniz

• Bildiğiniz üzere oks bugun bakalım ne yapacaz bugün bir hafta sonra öss yide görcezNeyse ben kaçacam sınaww war bu gün az dinleneyim
  • Ne alakası oks herşey fln filan..
    Oks hiç bişeydir kafanızı yormayın sınav kötüde geçse üzülmeyin..
    Düz liseyi sakın kötü bi yer sanmayın çok güzel ortamlar vardır, çalışan her yerde çalışır.. Fen lisesine gitseniz tabiki daha iyi ama şunu söyliyim anadolu liselerinin düz liselerden farkı kalmadı.. Sakın kazanamadım diye üzülmeyin canınızı sıkmayın hayat güzel yaz tatilinin tadını çıkarın.. Artık hedefiniz ÖSS inş. onda başarılı olursunuz..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.