Şimdi Ara

OKS Sonuçları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: call of

Bizim forumdada ne dahiler varmısda haberimiz yokmus adam Turkiyede dereceye girecek sonuclar yapıyor ilginc valla

bu sınavda dahilik grekmiodu önüne gLen +90 yptı bsim de bras frkımız oLsun !!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: kinguang

quote:

Bizim forumdada ne dahiler varmısda haberimiz yokmus adam Turkiyede dereceye girecek sonuclar yapıyor ilginc valla

Bu Türkçeyle Türkçeden kaç net yaptığını gercekten bende çok merak ettim

• Benim Girdiğim Sınava Girseydi Bunlar En Az 50 Net Yaparlardı.
  • Bide ben Yazıyım
    Türkçe:24 doğru 1 yanlış net:23.67
    Sosyal:24 doğru 1 yanlış net: 23.67
    Matematik:10 doğru 1 yanlış 14 boş net: 9.67
    Fen:10 doğru 6 yanlış 9 B0Ş net:8.00

TOPLAM NET: 65

Puanı çeşitli sitelerde hesapladım: 401.687 VE 375.364 ÇIKIYO İNŞALLAH 400 LÜ OLUR... bİDE Bİ SİTEDEN 355 ÇIKTI AMA O YANLIŞ GALİBA...Sizce hangisii doğru acil cvp Bide sizce geçen sene 379 puan olan Maltepe merkez lisesi beni alırmı yaw??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okartal1 -- 9 Haziran 2008; 10:39:51 >
  • 75 Net yaptım 420 Küsür Puan Alıyorum OleY
  • quote:

quote:

quote:

sorular bilgisayar trkçesi diildi.. aşırı kolaydı.. zten trk gneLi 100 tneden fzla fLL beklenio.. öle bi sınavda 99 yapmak cok kolay... hm sn nie kndi snucunu sLemiosun ....??

• quote:

Orjinalden alıntı: taichi

ahmet_26 hangi şehirde oturuyorsun

26 dan belli değil mi Eskişehir noldu niye sordun
  • SBS yaklaşıyor.450-480 arası bişey yapacağıma inanıyorum.
  • vay be hepiniz bir anda ortalığa çıktınız bakıyorum artık yazı doyasıya geçirirsiniz
    Bende 420 puan yapmıştım forumda baya zeki arkadaşlar varmış anlaşılan
  • Düz liselerin tabelasını indirip anadolu lisesi yapıyorlar. Sonra millet anadolu lisesine gidiyorum diye düz liseye gidiyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

sorular bilgisayar trkçesi diildi.. aşırı kolaydı.. zten trk gneLi 100 tneden fzla fLL beklenio.. öle bi sınavda 99 yapmak cok kolay... hm sn nie kndi snucunu sLemiosun ....??

Sen yenisin galiba Ben 55 net yaptım var mı bi diyecegin fakat 3 tane kolej istiyor beni o yuzden cok rahat ve hiç calısmadan girdim sınava benim eski sinif arklerimdede bi kac kişi bu forum da tanılır cogu kişide beni bilir benim kendimi sana kanıtlama gibide bi geregim yok :S İlerde guzel bi liseye gidebilirsin belki ve benide tw den izlersinanlayan anladı

• Sorular bayağı kolaymış. Gene bir anadolu lisesine girebilmek için 75-80 net gerekir diye düşünüyorum. Umarım herkes istediği bir yeri kazanır
  • Sen yenisin galiba Ben 55 net yaptım var mı bi diyecegin fakat 3 tane kolej istiyor beni o yuzden cok rahat ve hiç calısmadan girdim sınava benim eski sinif arklerimdede bi kac kişi bu forum da tanılır cogu kişide beni bilir benim kendimi sana kanıtlama gibide bi geregim yok :S İlerde guzel bi liseye gidebilirsin belki ve benide tw den izlersinanlayan anladı

ftbolcu olduqunu bLios ... inşallah tvden gsL hberLErini aLırıs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinguang -- 10 Haziran 2008; 20:06:06 >

• tv ye güvenmeyın bende tv de çok netım çıkmıştı şuan düz lisedeyım ama iyikide gelmısım
  • quote:

Orjinalden alıntı: cannner

tv ye güvenmeyın bende tv de çok netım çıkmıştı şuan düz lisedeyım ama iyikide gelmısım

düz liseye gittiğine mi seviniyorsun
  • evet benim tv de 71 netim vardı sonuçlar geldi 57 net çıktı
  • Ins.Güzel bi yer kazanrsnz
  • Türkçe:20 Doğru 3 Yanlış 2 boş =19 Net
    Matematik:10 Doğru 0 Yanlış 15 Boş =10 Net
    Fen:20 Doğru 3 Yanlış 2 boş=19 Net
    Sosyal:25 Doğru 0 Yanlış 0 Boş=25
    19+10+19+25=73 Net
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dj_FaLCoN

Türkçe:20 Doğru 3 Yanlış 2 boş =19 Net
    19+10+19+25=73 Net

Tebrikler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dj_FaLCoN

Türkçe:20 Doğru 3 Yanlış 2 boş =19 Net
    19+10+19+25=73 Net

tebrikler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.