Şimdi Ara

Oksijen Almazsak Ölümsüz Olabiliriz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
2
Favori
1.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mannevond

Arkadaşlar oksijen aslında bizim uzun vadede hayatımızın sonlanmasına sebep olan gazdır (ekstrem sebepleri saymazsak trafik kazası vs).Vücut enerji üretmek için oksijeni besinlerle yakıyor ve enerji açığa çıkıyor sonuç olarak enerji üretiyoruz ama bu işlem sırasında hücreler de yıpranıyor ve ölüyor.Yaşlanmamızın ve ilerki yaşlılık yıllarında da organ yetmezliği vb sebeplerden dolayı ölmemizin sebebi de aslında bizi uzun vadede zehirleyen oksijen gazıdır.Ben şimdi nefesimi tutmaya başlıyorum 50 yıl sonra bu topic e sonuçları yazıcam işe yararsa size de söylerim

lise biyoloji terk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Holy Wars -- 21 Kasım 2011; 3:14:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Holy Wars

quote:

Arkadaşlar oksijen aslında bizim uzun vadede hayatımızın sonlanmasına sebep olan gazdır (ekstrem sebepleri saymazsak trafik kazası vs).Vücut enerji üretmek için oksijeni besinlerle yakıyor ve enerji açığa çıkıyor sonuç olarak enerji üretiyoruz ama bu işlem sırasında hücreler de yıpranıyor ve ölüyor.Yaşlanmamızın ve ilerki yaşlılık yıllarında da organ yetmezliği vb sebeplerden dolayı ölmemizin sebebi de aslında bizi uzun vadede zehirleyen oksijen gazıdır.Ben şimdi nefesimi tutmaya başlıyorum 50 yıl sonra bu topic e sonuçları yazıcam işe yararsa size de söylerim

lise biyoloji terk

tam tersi besini oksijenle yakıyor olması lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: urqun

quote:

Orijinalden alıntı: Holy Wars

quote:

lise biyoloji terk

tam tersi besini oksijenle yakıyor olması lazım

fail 2

• konu aynştayn kaynıyor beyler...
  • konuyu biyoloji hocaları görse meslegi bırakır lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: MajestiC

konu aynştayn kaynıyor beyler...

• bi 5-10 dk oksijen alma sen. fark yaratmaz senin için
  • sperm yetmezliğinden ölünebiliyor, bende bunu deneyeceğim, pm atarım sana
  • Delinin biri bir kuyuya bir tas atmis 1000 akilli da cikarmaya calisiyor
  • bence adam bunu yazarken tutmaya başlamış nefesini
    beynine oksijen gitmeyince normal
  • 1-2-3 Haaab 1dakıkalıgına ölümsüzüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

yani aslında hiç dogmasak hiç ölmeyizde herhalde galiba sanırsam

:D
  • Nefesimi 2.5 dakika tutabiliyorum. Demekki oksijen gerekmiyor bazen dimi mahmut kardeşim.

Einstein mod on

Döngü:
    Nefesini 2.5 dakika tut.
    Sonra 2.5 dakika dinlen.
    Sonra bir daha 2.5 dakika tut.
    .
    .
    .
    Döngüyü bitir.

Sonuç : Yaşayacağın yılın 2 katı yaşarsın.(Exp:79 ise 158.)

Einstein mod off
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.