Şimdi Ara

Oku bi , BAKIP GEÇME !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

eminim senin bu yazını okuyan biri mutlaka bi 1-2 dk.sonra oyuna dalar gider yine de

zamanında cok eyleme katıldım cok kişi kaybettim bu konular yüzünden ama bana koymaz

neden? ben bu devlette yaşıyorsam bu devletin ekmeğini yiyorsam

gözle görülür biiçimde devletimin kayboluşuna sessiz kalamam bende cok konu actım cogu sitede

ama bana verilen sıfat KOMİNİST - DEVLET DÜŞMANI- TERÖRİST idi.

ulen sen kalkarsın önemli bişiler anlatırsın adam sana kominist der düşman der

BANA bu sıfatlar koymaz bana koyan en büyük şey ise göz göre göre bişilerin kayboldugu

ve toplumumuzunda bunlara sessiz kaldıgı

artık KÜFÜR ETMEKTENSE BIRAK SAYFA BOŞ KALSIN

MAHİR-HÜSEYİN-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞŞŞŞŞ
  • quote:

Orjinalden alıntı: metemen

quote:

Orjinalden alıntı: Paptor_İsterim

Cevap yok sen nasıl yazdın yaw okuma ömrüm yetmez<

ya ne biçim adamsınız neler anlatmış burda gülüyor bence bunu herkes msndekilerine göndersin

Ewet herkez msnindekilere yollasın bencede Birde imzanı foruma koyarmısın birazda ben boykot etmek istiyorum

• iyi bir topiçç
  • Dünya'da neler döndüğünün kısa bir özeti denilebilir.. Fransa / İsrail / Ermenistan / A.B.D kesinlikle sevmedğim ülkeler..
  • GERCEKTEN GUZEL BİR YAZI OLMUS.DEDİGİN GİBİ BAZEN BU OYUN YUZUNDEN HAYATTA SOYUTLASIYORUZ.FAKAT FRANSA MALLARINI BOYKOT ETMEK TURK EKONOMİSİNEDE ZARAR WERİCEKTİR.ERMENİ İNSANLARINI SUANDA DOYURAN, TOPRAKLARINA FABRİKA ACAN KİM??BİZ TURKLER.FAKAT ERMENİ HUKUMETİ BUNU HESABA ALMIYOR.ORNEK DERSENİZ ULKE-R MARKASI ERMENİSTANDA SATIS YAPIYOR.WE TEKEL OLMUS DURUMDA.BENCE HERSEY HALKIN WE TURK HUKUMETİNİN DOGRU KARARLARINA BAGLI.FRANSA DEDİGİNİZ ULKE NEDEN BU KADAR ERMENİLERİN ARKASINDA DURUYOR BUNU ANLAMIS DİİLİM.HİÇBİR ULKE HİÇBİR POLİTİKASINDA CIKAR SAGLAMAMAK İÇİN ADIM ATMAZ.%50SİNDEN FAZLASI MUSLUMAN OLAN BU FRASA ULKESİ ZAMANI GELDİGİNDE BİZİM ULKEMİZE YAPTIKLARINI ODER İNSALLAH.

bu benim yorumum.goruslere acıgım.yanlıs gordugunuz bir dusuncem olduguna inanıyorsanız lutfen yorum bildirin.

WE UNUTMAYIN ARKADASLAR TURK'UN TURK'TEN BASKA DOSTU YOKTUR..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrEsTaYLe -- 30 Ekim 2006; 18:10:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: megsnl1

quote:

Orjinalden alıntı: talaza

çok ii charın var

pfff

• quote:

Orjinalden alıntı: Muslukchu

quote:

Orjinalden alıntı: megsnl1

quote:

Orjinalden alıntı: talaza

çok ii charın var

pfff

talaza ban yemiş

• quote:

Orjinalden alıntı: Swordfish®

Dünya'da neler döndüğünün kısa bir özeti denilebilir.. Fransa / İsrail / Ermenistan / A.B.D kesinlikle sevmedğim ülkeler..

Evet sana katılıyorum. Ama A.B.D ilk kurulduğu yıllar hangi devlet olursa olsun özgürlüğüne düşkündü şimdi bunlar çıkarları doğrultusunda hareket ediyorlar.
  • Eğer fikrinizi olumlu yönde dei$tirecek bisiler yaptıysam ne mutlu benim için.. Cumhriyet haftamızda sadece 2 cümle sölemek istiyorum ..

UYAN TÜRKİYEM

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!
  • ya kusura bakmayında burası ko forumu kardeşim ko ile ilgili mesajlar yazın yazın ya banane git onu haber sitesine yaz buraya değil belki beni dışlarsınız ama BURASI KO FORUMU
  • Ermeni misin sen ?? Sen bu topraklarda ya$amıyor musun ?? $u anda oynadığın oyunu bile bu topraklar üzerinde, bu vatan sayesinde oynuyorsun .. Biraz kalkta etrafına bak neler oluyor diye ..Çıkar o kafanı toprağın altından .
  • UP !
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonyolcu

ya kusura bakmayında burası ko forumu kardeşim ko ile ilgili mesajlar yazın yazın ya banane git onu haber sitesine yaz buraya değil belki beni dışlarsınız ama BURASI KO FORUMU

Vatan Meselesinin Yerimi Olur.ßeyniniz Sadece Knightye Çalışır ßaşka ßirşeye Calışmaz.Sizin Gibilere Ne Derler ßilirsin
  • Çok haklısın duygulanmadım diyemicem...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ioriyagamib

quote:

Orjinalden alıntı: sonyolcu

ya kusura bakmayında burası ko forumu kardeşim ko ile ilgili mesajlar yazın yazın ya banane git onu haber sitesine yaz buraya değil belki beni dışlarsınız ama BURASI KO FORUMU

Vatan Meselesinin Yerimi Olur.ßeyniniz Sadece Knightye Çalışır ßaşka ßirşeye Calışmaz.Sizin Gibilere Ne Derler ßilirsin

Daha bunun üstüne ne diyebilirim :)
  • İsrail sandığınız kadar zengin bir ülke değil.Gelirinin çoğunu silah sanayi,amerikan yardımları ve turizmden sağlar.son lübnan savaşında ülke ekonomisi ciddi şekilde zarar gördü.

çoğu kişi "evet,fransız mallarını almayalım"diyor ama kaç kişi acaba mağazalarda veya alışveriş merkezlerinde gerçekten dikkat ediyor.

ayrıca ; fransayı boykot etsek ne olacak ki ?

almanyada 3 milyon Türk'e rağmen,ermeni soykırımı saçmalığı mecliste kabul ediliyorsa,fransa da ermenilerden fazla nüfusumuz olmasına rağmen bu saçmalık kabul ediliyorsa ordaki Türklere yazıklar olsun derim sadece.ermeniler it gibi çalışıyor bu yasayı meclisten geçirmek için ama bizimkiler sap sap dolaşıyor.fransa da 100.000 Türk'ün beraber yürüyüş yaptığını düşünsenize,almanyada 200-300 bin Türk'ün yürüyüş yaptığını düşünün bi ! biz hep sonrasını düşünelim.meşhur laf..hele bi yarın olsun da bakarız..

• hLL kardesım Ellerine SAglık senın gibiler oldukca bızım sırtımız yere gelmez Ellerine SAglık Yücell..

Grandy
    Cyper : 64
    Blade Master..

SAygılarımla ellerıne saglık Yücelll...Eko.
  • böyle gereksiz topikler açmayın! gidin o kimin eli daha büyük? kimin eline kola daha çok yakışıyo topiklerine takılın
    yaşadığı memleket hakkında açılan topiklere ilgi göstermeyen yurdum insanı hayatımda gördüm en gereksiz cümlelerin gezdiği topiklere çok güzel reyting bırakıyo BRAVO
  • Bizim burda amacımız az da olsa 1şeylere halkımızı uyandırmak .. Kimse kimseyi yargılayamaz yok ben fransız malı aldım sen almadın yok ben ermeni soykırımını tanıdım sen tanımadın .. Biz burda herkesin yorumuna açığız yukarda arkadaşımız sölemi$ yürüyü$ yapılsa vs vs .. Biz önce kendi vatanımız için YA$adığımız yer için bi$iler yapalım .. Almanyada fransada ermenistanda ya$ıyan 1 çok türk war evet bu doğru .. eğer onların meclisinden bu geçiyorsa onların yapacağı 1 $ey yok .. yürüyü$ yapsa ne olacak ..Önce kendi içimize bakalım .. Yerli malımız war .. 2 kuru$ çok vermemek için , 2 adım fazla atmamak için gidipte bizim ayağımıza bulduğu ilk fırsatta çelme takacak adamların ekmeğine neden yağ sürelim .. BURDA AMACIM KİMSEYİ KINAMAK DEĞİL .. SADECE YAPTIGINIZ İ$in SONUNU az da olsa dü$ünün .. SADECE İSTEĞİMİZ YERLİ MALI KULLANIN Kİ BİZDE KALKINALIM .. paramız tekrar bize dönsün ..

• Bu Ne La Yarsını Okumadım Bile Neyse Senle Yüz Yüze Görüşürüz zuahahhahajk

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.