Biz ortaokulda ve lise 1 de okul pantolonu altına veya dışarıda halısaha ayakkabı giyerdik.
Ayakların kaç numara?
Boyun kaç?
Lise 1 e mi geçtin?
Ayak : 44 Boy : 1.75 8'e geçtim
quote:
Orijinalden alıntı: Bestanden
quote:
Orijinalden alıntı: Çakma Citizen
quote:
Harbi aptalsinizOkulda cocuk gibi hali saha ayakkabisi mi giyilir ben en son 6. Sinifta hali saha ayakkabisiyla gidiyordum okula.new balance akarö
sanmıyom panpa hala gidilir bunlarla
İlkokullu bebeler gibi ne o oyleKundura giyin demiyorum adam akilli spor ayakkabi giyin
Zaten ilkokullular hala çözemedin mi?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Awesome
Biz ortaokulda ve lise 1 de okul pantolonu altına veya dışarıda halısaha ayakkabı giyerdik.
Ayakların kaç numara?
Boyun kaç?
Lise 1 e mi geçtin?
Tam tahmin ettiğim gibi. Liseye geçince belki ilk senendede giyersin ama sonradan popüler ayakkabıları veya paran varsa pahalı marka ayakkabıları giyeceksin (Armani, Fred Perry felan)
quote:
quote:
quote:
Ayakların kaç numara?
Boyun kaç?
Lise 1 e mi geçtin?
Tam tahmin ettiğim gibi. Liseye geçince belki ilk senendede giyersin ama sonradan popüler ayakkabıları veya paran varsa pahalı marka ayakkabıları giyeceksin (Armani, Fred Perry felan)
bitane ayakkabı vardı flo'da hummel miydi neydi 100 lira üstü güzel bişeydi 120 filandı onu alcaktımda 2 senedir hasretim halı sahaya
quote:
Orijinalden alıntı: gokhanbey
quote:
Orijinalden alıntı: CeCCilo
quote:
Orijinalden alıntı: gokhanbey
hangimiz lisede, formanın altına halı saha giymedik ki.
ben giymedim hacı
tamam sadece ben ve arkadaşlarım giydi.
İlkokulda ben de giyerdim de lise nedir ya..
quote:
Orijinalden alıntı: Criminal
quote:
quote:
quote:
Harbi aptalsinizOkulda cocuk gibi hali saha ayakkabisi mi giyilir ben en son 6. Sinifta hali saha ayakkabisiyla gidiyordum okula.new balance akarö
İlkokullu bebeler gibi ne o oyleKundura giyin demiyorum adam akilli spor ayakkabi giyin
liseli sanıyordum ilkokullu çıktı
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Criminal
quote:
quote:
quote:
liseli sanıyordum ilkokullu çıktı
seneye normal ayakkabı giyince görüceksiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlphaScramble -- 16 Eylül 2012; 18:27:12 >
Bende bu tarz bi ayakkabı almayı düşünüyorum kaykaycı ayakkabısı sanırım
Beyler bende bu var:
Sizce şansım nedir? Tenefüslerde falan smaç falan basıyorum belki şansım olur diye düşündüm emme.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme