Şimdi Ara

Okul problemim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: thepexs

quote:

Orijinalden alıntı: The Tenth Doctor

quote:

quote:

9. sınıf mısın?

Evet

normaldir. bana da olmuştu aynısı. geçer zamanla. takma kafana

Babam gil bilgisayari kapatmassa sorun yoktu hocam okula gene gidiyordum, 2 sinavdan dusuk aldim diye kapattilar hemen Ben yaris atimiyim lan tm okumuyacagim 50 alip geciyim oderslerden yeter. Ama onlar icib oyle degil 70 den dusuk not gelsin kapatirim diyor. Kapatiyorda ve butun her seyimi bitiriyor

Ben geometriden düşük aldım diye kapatmışlardı ( haklılardı da )

Hocam arkadaşın da dediği gibi öyle yaparsan anca kendine zarar verirsin. Ayrıca moralini de bozma notlarım düşük diye. Onlardan kötü değilsin (arkadaşlarından) . Mesela bizim okulda 1.nin not ortalaması 98, benim ortalamam 85, ben eğer sınavda ondan 2 net fazla yaparsam geçiyorum onu. Böyle düşünün.

Ek : @Gustavo Fring Eğer 10'da üçgenler ve trigonometriyi yapmazsa çok fena asılması lazım 11'de ve ters tepme ihtimali çok yüksek. 10'da yatmak yanlış bir hareket olur iyi yere gitmek istiyorsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Tenth Doctor -- 3 Mayıs 2014; 19:05:11 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

9. sınıf mısın?

Evet

normaldir. bana da olmuştu aynısı. geçer zamanla. takma kafana

Babam gil bilgisayari kapatmassa sorun yoktu hocam okula gene gidiyordum, 2 sinavdan dusuk aldim diye kapattilar hemen Ben yaris atimiyim lan tm okumuyacagim 50 alip geciyim oderslerden yeter. Ama onlar icib oyle degil 70 den dusuk not gelsin kapatirim diyor. Kapatiyorda ve butun her seyimi bitiriyor

Ben geometriden düşük aldım diye kapatmışlardı ( haklılardı da )

Hocam arkadaşın da dediği gibi öyle yaparsan anca kendine zarar verirsin. Ayrıca moralini de bozma notlarım düşük diye. Onlardan kötü değilsin (arkadaşlarından) . Mesela bizim okulda 1.nin not ortalaması 98, benim ortalamam 85, ben eğer sınavda ondan 2 net fazla yaparsam geçiyorum onu. Böyle düşünün.

Ek : @Gustavo Fring Eğer 10'da üçgenler ve trigonometriyi yapmazsa çok fena asılması lazım 11'de ve ters tepme ihtimali çok yüksek. 10'da yatmak yanlış bir hareket olur iyi yere gitmek istiyorsa.

9 ve 10da yattım şu an sülalem raad

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bilgisayar istiyorum ama ve ailem hic takmiyor. Sigaraya baslasam takmiyacaklar onlar icin en kotusu bilgisayar of

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.