Şimdi Ara

Okul Puanı Moralimi Bozuyor. Tm2 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dlxattack

360-400 arasına hukukçu tmlerin alayı yığıldı bu sene bence bende 38 bındeyim 381 puanım okuldan 42.8 gelıyor banada benımde hedef hacettepe hukuk cekersın hocam rahat bence bu aralıgın hepsı yerlesır rahat

+1. Delikanlıya katılıyorum. 38k dayım 381 puan 50 Okul puanı var Ankara veya Hacettepe hukuk istiyorum

• Benimde 50k hukuk isyiyom izmirde olur mu acaba obpem 48.moralimi bozuyo obp -.-.edebiyat cok onemli. Dikkatli okuyalim.umarm hepimiz emegimizn karsiligini aliriz.konu sahibi kardes bana sanki puanin olmasi gerekenden fazla atmis gibi geldi yanlislik olmasin

• quote:

Orijinalden alıntı: modernpalyaco

Benimde 50k hukuk isyiyom izmirde olur mu acaba obpem 48.moralimi bozuyo obp -.-.edebiyat cok onemli. Dikkatli okuyalim.umarm hepimiz emegimizn karsiligini aliriz.konu sahibi kardes bana sanki puanin olmasi gerekenden fazla atmis gibi geldi yanlislik olmasin

Hocam bence de o kadar atmaması lazım diye düşünüyorum 1-2 k atsa neysede 4-5 k çok fazla geliyor bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stabil123 -- 21 Nisan 2014; 14:14:52 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.