Şimdi Ara

Okul sınavlarından nasıl yüksek alınır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• çalışarak?
  • Kopya vererek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • derste hocanın yazdırdığı örnekleri dikkatli dinle yazdırdığı notları mutlaka oku denk gelir mi bilmiyorum ama internetten yazılı sorularına bak

• Çalışarak ve hocalarla ters düşmeyerek.
  • yumuşak bir hocanın sınıfında yazılıya gir. sınıfa girmeden önce sıraya konuları yaz. duvara yakın oturcaksan duvarları da doldur. işaret dili öğren sınav sırasında arkadaşınla yardımlaş. ihtiyacına göre mors alfabesi de kullanabilirsin.
  • Hynx kullanıcısına yanıt
    Bizde olmuyor öyle sınavdan önce her sınıfa liste dağıtılıyor herkes belli bi sıra numarasında oturuyor yumuşak hocanın sınıfında girmek falan yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dersleri pür dikkat dinle ve ödevleri zamanında yap. Yazılı günü de iyi çalıştın mı 70 80 garanti.
    Bu yazdıklarım ortalama veya ortalama üstü bir lise için geçerli,diğerlerini bilemem.
  • Benim tek sıkıntım tekrar yapmak sanırım yapamıyorum bi türlü olmuyor yani

• biyolojide klasikse defteri 1 hafta önceden okumaya başla,özet çıkarabilirsin,matematik-fizik-kimya için hocanın çözdüğü örnekleri çözebilirsin veya bir arkadaşım yazdıklarını her dersten sonra tekrar başka deftere geçiriyordu işime yaradı demişti oda olabilir hem tekrar alışkanlığı oluyor(ya da özet şeklinde yazabilirsin,özet defteri olarak) matematiğim mesela 12ye kadar kötüydü 11de felan max 70 almıştım(doğru düzgün çalıştığımda yoktu)12de en azından sınavdan 3-4 gün önce yada düzenli ödev yaparak,tekrar yaparak 2.dönem son sınav hariç 90 üstüydü,2.dönem son sınavında hoca çıkmış sorulara yakın sormuştu,lys prova olarak o zamanlarda sürekli geometri çalışıyodum,sınavdan önceki gün 2 saat vs bakmıştım bir yararı da olmadı 60 aldım (ösym daha kolay sordu gerçi)

• Temel liseye geçerek alabilirsin.

• kopya çek. zaten son sınıf öğrencilerine göz yumuyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.