Şimdi Ara

okul yardım kampanyası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben Bitlis Ahlat'ın bir köy okulunda görev yapmaktayım. Tahmin ettiğiniz gibi okulumuzun yardıma ihtiyacı var. Öncelikle akılda soru işareti kalmaması için birkaç konudan bahsetmek istiyorum. Ben bu sene atandım ve atanmadan önce öğretmenler o kadar kırtasiye yardımı alıyor bu para nereye gidiyor diye sorardım kendime. İnsan işin içine girince anlıyor durumu. MEB özellikle köy okullarına gram yardım yapmıyor. Okulun bütün giderleri öğretmenler tarafından karşılanıyor. Size sadece şunu örnek vereyim sene başında okulu öğretmenler olarak boyadık ve boyacı parası verip adam tutmatı geçtim boya parasını bile cebimizden karşıladık. Kaloriferimiz arızalandı yine öğretmenlerin cebinden . Her ay toner parası , kağıt parası ve daha birçok ıvır zıvır hususları saymıyorum bile.

Şimdi gelelim yardım hususuna. Öncelikli ihtiyacımız kitap. Evinizde 1-8 sınıf düzeylerine uygun kitaplarınız varsa bunlara talibim. Bunun dışında bilim çocuk , bilim teknik tarzı kültür dergilerinin de yardım için güzel bir düşünce olduğunu düşünüyorum.

Ben fen ve teknoloji öğretmeniyim ve aynı zamanda bilişim teknolojileri dersine giriyorum. Okula ilk geldiğimde 15 bilgisayar vardı ve hiçbiri çalışmıyordu. Bunların 12 tanesini 2 tane güç kaynağı ve bir işlemci alarak çalışır duruma getirdim. Fakat bunların 7 tanesinin klavyesi 5 tanesinin de mouse u yok. Elinde kullanılmayan bilgisayar parçaları ve klavye mouse ikilisi olan varsa ve gönderirse çok sevinirim.

Bu yardımlar sadece benim okulum için gerekli değil. Türkiye'de binlerce okul bu durumda. Bana gönderemeseniz bile etrafınızdaki okullar bu yardımı bekliyor.
    PTT kargo kitap yardımlarında %50 indirim uyguluyor.

YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.

• hsankaya H kullanıcısına yanıt
    resmi afiş tarzı bir şeyler hazırlarsanız ve yöneticilerle konuşursanız güzel bir şeyler yapılabilir..Bilgisayar için donanımhaber'İ davet ediyoruz o kadar casperla anlaşmaları var onlar iletişime geçce sorunlar çözülebilr.Yöneticiler konuya lütfen.
  • reklam hitlerinden dünyanın parasını kazanan donanımhaber.com eğer mouse ve klavyede yardım yapmazsa bende bu forumda 1 dakka bile durmam. yöneticiler konuya bekleniyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

resmi afiş tarzı bir şeyler hazırlarsanız ve yöneticilerle konuşursanız güzel bir şeyler yapılabilir..Bilgisayar için donanımhaber'İ davet ediyoruz o kadar casperla anlaşmaları var onlar iletişime geçce sorunlar çözülebilr.Yöneticiler konuya lütfen.

Yalnız şöyle bir durum var. Resmi yardım kampanyası yapmamız yasal olarak yasak. Hatta Ahlat'ta bu hususta geçen sene soruşturma geçiren öğretmen arkadaş olduğunu duydum. MEB hem yardım yapmayıp hemde yardım istememizi istemiyor. Fakir değil ama gururlu. Bu yüzden bu işler el altından yürüyor. Kendimiz de soruşturma riski altındayız ama vicdan işte boş durmaya el vermiyor.
  • hsankaya H kullanıcısına yanıt
    Dediğinizi anladım o zaman konuya yöneticiler gelsin siz istemeyin biz yardım yapalı donanımhaber olarak elektronik cihazlar hakkında donanımhaber destek verirse forumdaşların kitaplarını sakınacağını düşünmem.Yöneticiler konuya lütfen.
  • Aslında öyle sıfır materyaller değil benim istediğim kimseyi maddi olarak külfete sokmayacak elinde atıl durumda bulunanlar. Çalışsın yeter benim için.
  • ben de afyon da öğretmenim sınıfımızın bilgisayarı yok donanımhaberden ben de bilgisayar istiyorum yönetici arkadaslar nasıl iletişim kurabiliriz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.