Şimdi Ara

Okul yıllığım geldi dumur oldum . (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kızın tee o zamanlar gönlünü alacaktın.illa herkes gülsün diye birilerinin kalbini kırmak ya da aşağılamak gerekmiyor.hele o kadar samimiyetin de yoksa çok ayıp etmişsin.en azından şimdi git helalleş kızla.özür dile o da eşek değil herhalde o da hatasını anlar.
  • konu dolmuş yine karrşı komşudaydım abi farkındayım büyük ayıp ettim olay taze daha 3 ay önce oldu

bu olayı yaptığımda 19 yaşındaydım hayvan kadar olduk hala eşşek şakası yapıyoruz.Olan bitenden ben suçluyum ayrıca ss isteyeninde bin belası yeter ya vermicem lan ss bi tarafını yırtsan yine vermem nedir buya güvenmiyosan cek git belamısınız nesiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi on/off -- 4 Temmuz 2008; 20:13:16 >
  • SS isteruk
  • bu kızın yazdıklarını ileride çok güzel kullanabilirsin.senin yıllığını okuyacak insanlar bunun sebebini çok merak edeceklerdir dilediğin gibi sallayabilirsin.Hayallerinle süslemek serbest puhuaha
  • boşver birader olan olmuş.

keşke kalksaydın da tam oturacağı zaman sandalyeyi çekseydin,daha komik olurdu

çok üzülüyorsan git bul kızla konuş her türlü affı özrü dile binbir şekle gir helaliğini al. tabi takıyorsan :)
  • kızın altına çek bitane kirve

Okul yıllığım geldi dumur oldum .
  • ayıp etmişsin ama :)
  • emet ayıp ettik ama oturacak başka yer yoktu muhabbet çok koyuydu kızda geldi bendenrica etti o anki gazla yaptım böyle birşey özür diledim kabul etmedi sonrada sitt*ledim ne ayzarsa ayzsın WarSaw nedemek istediğini anladım ama nöyle birşey yapmam senin eline böyle bir şans geçerse yap

• quote:

Orjinalden alıntı: WarSaw

bu kızın yazdıklarını ileride çok güzel kullanabilirsin.senin yıllığını okuyacak insanlar bunun sebebini çok merak edeceklerdir dilediğin gibi sallayabilirsin.Hayallerinle süslemek serbest puhuaha

• kızın msn varsa gıt sende sov senın yaptıgın ayıp hadı ben de yapıom aynısını ama kızın kı spastiklikten başka bişi deil
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarSaw

bu kızın yazdıklarını ileride çok güzel kullanabilirsin.senin yıllığını okuyacak insanlar bunun sebebini çok merak edeceklerdir dilediğin gibi sallayabilirsin.Hayallerinle süslemek serbest puhuaha

sen de az diilsin he
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.