Şimdi Ara

okula götürmek için 50 tl lik 2.el telefon öneileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar en fazla 50 tl lik 2. el telefon tavsiye eder misiniz? çok acilll lütfen

• Nokia 1200 yada 3310 ikinci elleri :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3310 baktım ama tuşları falan benlik bir şey değil . 1200 bende var ama açılıp kapanıyo. yinede teşekkür ederim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknolojiprofesörü

3310 baktım ama tuşları falan benlik bir şey değil . 1200 bende var ama açılıp kapanıyo. yinede teşekkür ederim .

Git bi telefoncuys al birini kardeş nasi olsa tuşlu iste.Yafa Samsung Corby al.

• abi onları kaptırırsam kötü olur benim amacım hocanın telefonu alacağı varsada almaması için . yoksa kendi telefonum var samsung galaxy pocket neo . yinede saol...
  • quote:

abi onları kaptırırsam kötü olur benim amacım hocanın telefonu alacağı varsada almaması için . yoksa kendi telefonum var samsung galaxy pocket neo . yinede saol...

O zaman Nokia 6020,2320 bak olmadı al bi tuşlu geç :)

• uğraştığın için saol. sonunda benlik (okula götürmelik bir şey buldum. VERTU M2 çift hatlı nasıl minik telefon özellikleri de iyi mp3_4 oynatma süper küücük.......
  • quote:

uğraştığın için saol. sonunda benlik (okula götürmelik bir şey buldum. VERTU M2 çift hatlı nasıl minik telefon özellikleri de iyi mp3_4 oynatma süper küücük.......

Bunu biliyorum gayet iyi alinir.

• 3310 al havan olur hem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunus626emre -- 24 Ağustos 2014; 12:44:39 >
  • 3310 yazmışlar da tuğla gibi telefon akıl işi değil,mevcut telefonunu tamire ver.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.