Şimdi Ara

Okula Ve Sınav Sorunu..(Okuldan dönünce SS Koyacam) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
3
Favori
1.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmmaW -- 20 Aralık 2012; 16:28:12 >
  • dershanelerde kalkıyor dikkat et dersine çalış son sene patlamasın
  • günde 1 saat çalışssan yaparsın sadece senın için değil tüm herkes için geçerli bir yöntem burada kendini beğenmiş her başlıkta eleştiri yapan aslında kendi sorunuda senin ki gibi olan forum üyeleride dahil
  • ben lisede elime kitap bile almadan 4 senede ite kaka bitirdim.Tek yaptığım iş dersi dinlemekti.Sınavdan önceki gün 2 saat içinde defteri ezberlerdim sınava girerdim.Ailemdekiler bana sürekli tembelsin çalışsan daha iyi olurdun diyorlar fakat benim de yapım bu sadece işime yarıcak sonucu alayım yeter.Lise puanı ilede üniye geçtim bizim ünide sınıf ortalamasına bakıoyrlar en son matematikte ön sayfa test 50 puan arkası yazılı oda 50 puandı.Testi yaptım baktım en kötü 30 alırım nasıl olsa sınıftakilerin beyni bunlara basmaz dedim bıraktım 45 aldım sınıf ortalaması 20.Düşük seviyedekilerle aynı yerde okumak çok büyük avantaj
  • Rehberlik hocası moral vermesi gerekirken iyice mikmiş.
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: azizerkan07

Zayif olmasin yeter. Ben lise 2 ve 3 te 2 zayifla 76 ortalamadan gectim.

2 zayıfla nasıl 76 oluyor? Bu dersler neydi?Bazı derslerde bölüme göre yüksekti sanırım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KükenmezTalem

Ben çalışıyorummu sanıyorsun lise 1-2 hiç çalışmadan geçti teşekkürümü de aldım. Taktir almaya çalışsam kesin alırdım. Olay dersi iyi takip etmede bitiyor. Lise 3e gel çalışırsın :D

Düz lise mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende okula dereceyle girdiydim,mezun olduğumda önümde onlarca tıp vs. on kilo çeken bölümlere giren bir sürü adam vardı
  • Sbs puanlarına kadar herşeyimiz aynı senle dostum. Olaylar felan hep aynı. Takipteyim
  • Sen zekiysen bende gerizekalıyım.
    80.girenin senden daha zeki olduğuna eminim
  • Durumuna bir şey demiyorum ama rehberlik hocana selam söyle.Rehberlik servisi de böyle derse...
  • Rehberlik öğretmenini yüz nakliyle bile kurtulamayacak hale getirebilirsin mesela. Getirmelisin hatta.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.