Şimdi Ara

Okulda en rezil Olduğunuz an :) GülMek İsteyen Buraya.. -2- (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.169
Cevap
305
Favori
141.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Abi ofisteyim şuanda kahkaha atıyorum yan bürodakiler camdan bana bakıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Se_co

Sene 2007 okuldan daha mezun olmadık 2007 mayıs ayındayız sabah ilk ders maliyeydi o zamanlar okulun bittiği hemen hemen diyebiliriz yazılı felan bitmiş her neyse ders yapılmayacak bizimde hocamız o zaman EMEL BOZDOĞANLI idi.. bu hoca bizi serbest bıraktı ne yaparsanız yapın diye benimde deli uykum var haliyle... bir söyle bakındım bir böyle.. dayanamayıp çaktım kafayı sıranın üstüne herhalde baya bir uyumşutum aradan 35 dakika gibi bir süre geçmiş... belkide tenefüsün iki üç dakikasında almıştım olabilir.. öyle bir uyumuştum orda.. ve önden bana biri dokunuyor her neyse bende onun üzerine uyandım.. gözleri hafif araladım. ve hoca bana..

-KALKKK.. UYUMA KALK TENEFFÜS OLDU..
    Bendenizde;
    -He hö.. gibi birşeyler deyip tamam dedim çıktım yüzümü felan yıkadım anca kendime geldim..

böyle bir olay olmuştu..

tabi o esnada bütün millet bana bakıyor gerisini siz düşünün gülende vardı gülmeyende söyle demişlerdir evde beşik mi salladın sen...

Güldüm..

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaan*

quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

Hatunu sınıfta karne günü yerken hademe lap diye sınıfa girmişti , hiç utanmadım devam ettim sonra

Bir gün hoca ile dalga geçerken söz alıp hocam bu ders beni tatmin etmiyor demiştim. O da bana " senin cinsel tercihlerin beni ilgilendirmiyor demişti "

Başka bir gün de sınıfta hatunla uygunsuz pozisyonda müdür yardımcısı basmıştı. Sonra odasına çağırıp azıma s...tı. Kulağımdaki piercingi gördü ve disipline verdi puşt

Bende birgün okula benim ferrari ile gidiyorum yanlışıkla müdürün arabaya dokundurdum. Oda törende mikrafonla adımı söyleyerek rezil etmişti. Tabi o zaman 12 yaşındaydım olur öyle kazalar.

AHAHAHAHA abi buna öldüm ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Andy Dufrense

Benim kadar rezil rüsva olan yoktur , 3 olay aynı anda başıma geldi çünkü

Lise 1 Edebiyat dersi , okulun başı daha ilk ders tanışıyoruz işte. Kız meslek lisesi olduğu için 2 erkeğiz , hoca dedi çıkın tahtaya bakalım tanıtın kendinizi dedi , çıktık tahtaya hocadedi ilk önce ikiniz tanışın diye. Çıktık tahtaya ve ...

Çocuk: Merhaba ben Tufan
    Ben : Merhaba bende xxx memnun oldum ,
    Çocuk : Bende.
    Ben : Nasılsın ( burada hoca dedi hal hatır sormucanız tanışçanız dedi burada kıpkırmızı ben , sonra hoca neyse dedi diğer çocuga dedi sende sor madem nasılsın diye )

Çocuk : İyim sen nasılsın xxx arkadaşım.
    Ben : Nasılsın. ( burada fişler koptu artık bütün kızlar yerlerde nasılsın diyip duruyorum çocuga )

Sonra yeteri kadar rezil oldum tam oturacaz , hoca bana dedi bi dakka sen bekle dedi , diğer çocuk oturdu , hoca bana dedi sonra bir daha giyinirken acele etme dedi pantolonun fermuarını göstererk , baktım kapatmamışım fermuarı komple açılmış bide orası beyaz külot görünüyo içimdeki

Bütün millet artık sıralara vuruyor mal ya gerizekalı falan diyorlar arkadan kızlar

o günden sonra tam 13 gün okula gitmemiştim rapor mapor devamsızlık falan o sene bitincede ayrıldım zaten okulda mal çocuk olarak adım çıktıgı için

höö yav höö

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 7.sınıftayım sınıfta don indirme timi kurulmuş ben dahil olmak üzere herkesin donunu indiriyorlar artık birgün sinirle içlerinden birinin donunu indirdim bunları işte biri şikayet etti içlerinden biri beni gösterip oda indiriyor dedi kan beynime bir fışkırdı bildiğiniz ortam karardı kimseyi görmüyorum o sinirle hocanın yanına gittim doğrumu dedi bende başladım oğlum s**** belanı ben öyle birşeyi niye yapıyım demezmiyim sonra zar zor açıkladım durumuda yırttım ordan(sinir hastasıyımdır) kendime geldiğimde herkesin bana bakışını görünce camdan atmak istedim kendimi sonra içimden dedimki ulan giriş katındasın atlasan nolur dedim oturdum yerime
  • Beden dersinde kızların içinde donumu indirmişlerdi.Yerin dibine girdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rkx

Beden dersinde kızların içinde donumu indirmişlerdi.Yerin dibine girdim.
    sene 2011 edebiyat dersindeyiz, hoca bayan ve kitaptan metinler okutuyor.
    O sırada bana bi okuma isteği geldi ve "hocam ben okuyum mu" dedim, daha doğrusu öyle dediğimi sanıyordum,
    ama hızlı telafuz edince "hocam mna koyum mu" diye çıkmış.
    Tüm sınıfın gözler bende...
  • 3. sınıftayken çok sıkışmıştım hoca tuvalete gitmeme izin vermemişti sırama geçtim artık tutamıyordum altıma işedim yanımda da kız oturuyordu şişen dökülmüş demiştim pantolon diyah kumaştı yani belli olmamıştı hoca filanda farketmedi arka sıralardaydım biraz, koku vardı ama pencereyi açın demiştim bu da böyle yarım yamalak hatırladığım bir anımdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9411D68E -- 7 Ağustos 2014; 18:00:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wavealcambeyler

bu olay başımdan geçeli max. 1 hafta olmuştur
    olay şöyle gelişti bende anahtarlık var uzun iplilerden 30-40cm falan var herralde uzunluğu bende bi ucundan tutuyorum sonra at çek yapıyorum hani ıslak havluyla yapılır ya ucu deyince yanar falan neyse öyle yapa yapa sonra böyle kılıç savurur gibi vurmaya başladım arkadaşa sonra bide cüney tarkın duruşu verdim sağlı sollu indiriyorum bi sessizlik oldu arkaya baktım hoca ve herkes güldü yani rezillik de sınıftakilerin çoğu salak kalanlarıda kardeşim sayılır ondan utanacak bir durum yok zaten yapım gereği böyle bir insanım cıvık mı dersiniz artık neyse
    bide arkadaşın başına geldi bu öğretmen masasının orda oturuyor garip sesler çıkarıyor bende kapının önündeyim baktım mehmet hoca fizikçi sert bir hoca arkadaş hala bağırıyor haiayıaıa diye 2-3 derken hoca kafayı uzattı nabıyon olm sen dedi ordan sonrasını hatırlamıyorum kahkaha tufanı kopmuş öyle diyorlar
    cool story falan deyil
    edit: bu resmi çektikten sonra da sınıf aralıksız 3dk güldü hoca anlamadı nasıl yaptıysam kendimle gurur duyuyorum
     Okulda en rezil Olduğunuz an :) GülMek İsteyen Buraya.. -2-

Alıntıları Göster
    7.sınıftaydık.
    Bizim arkadaşlar bi kitap bulmuşlar fesat fesat dolduruyorlar.
    örnek.ayimayu (öğlencilerin kitabi)
    Dayamayu yaptilar.sonra oraya *** yaptigi için okula geç kaldilar falan filan doldurdular böyle.
    Sonra okumamız la gülmekten çıldırdık.Sonra nurullah matamatikçi geldi neye gülüyounuz dedi arkaadaşin elindeki kitabi okumaya başladi,
    Hoca gül gül öldü.Bende gül gül ölüyorum ama nasıl bizimkiler hocadan azar yiyor ama ben hala kikirdiyorum.
    Sonra hoca müdür yardımcısının önünde dedi.Hanginiz yazdi ?
    Bende direk semihi gösterdim o yazmişti.
    Falan semih kabullenmedi ben o arada hala krizdeyim.
    Hoca dedi gülme bak inadina disipline veririm dediben hala gülüyorum.
    Sonunda semih kabullendi hoca bunlari silin bida görmiyim dedi.
    Aklıma geldikçe gülerim.

• Bir gün lise 2ye geçmişiz işte Biyoloji hocası lise 1deki hoca idi ve geçen sene işlediğimiz şeylerden soru soracaktı.Yeni bölüm seçtiğimiz ve sınıflar karıştığı için kimseyi tanımıyodum ve sınıf listesinde de 10. Sıraya gelmişim.Olay şöyle idi:hoca bir rakam söylüyor baştan diyelim 2.Bu sırada olan arkadas kalkıyor,hoca sorusunu soruyor bilse de bilmese de bir rakam söylettiriyor ve o rakamda kim varsa onu kaldırıyor.Neyse bir kız 10 dedi ve ben de tabi aile gazı ile sayısal seçtiğim içim pek biyoloji bilmiyorum ki hoca da anladığı için kolay soru sordu ama ben bilemedim.Öbür sıralardan bir arkadaş hocanın bile duyabileceği sesle cevabı söylüyor ama ben dürüstlüğüme laf ettirmemek için sallama bir cevap verdim ama yakın bir cevapmış zaten çok şükür.Neyse hoca dedi bir rakam söyle.Ben de işi dalgaya vurayım diye 32 dedim,ama sınıflar 30 kişilikti o yüzden hoca dedi başka sayı söyle.Sonra ben de 10 dedim ve olay o an koptu.Hoca bir listeye bir de bana baktı ve hoca dahil herkes gülmeye başladı meğer 10 benmişim.Az önce cevabı söyleyen arkadaş gülmekten kafasını duvara bile vurdu.Neyseki 2 gün sonra sınıflar yine karıştı ki o sene sayısalı bıraktım zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cCc Yavru Kurt cCc

basketten geldikten sonra yazarım.

Kaç tane NBA sezonu bitti hâlâ edit gelmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: semender96

quote:

Orijinalden alıntı: cCc Yavru Kurt cCc

basketten geldikten sonra yazarım.

Kaç tane NBA sezonu bitti hâlâ edit gelmedi

Alıntıları Göster
    up
  • Bende 8. Sınıfta iken hoca beni olimpiyatlar için sınav var dedi zorla soktu, dedim bende ne yapabilirmki ne insanlar var mantıksal olarak salladım 7 net yaptım okulda birinciyim aman ne güzel hoca dedi kesin sen gidicen olimpiyatlara ben de tamam giderim dedim ama nafile pazar sabahı evde malak gibi yatmışım sorumlulukda yok pazartesi gittim okula bi baktım olimpiyatlardan konuşuluyo aha dedim s.çtık. Neyse hoca beni gördü oğlum sınavın nası geçti heyecandan bende iyi geçti dedim. Sonra sonuçlar açıklanıcağı gün bizim okul adına benim adım gözükmüyo. Hoca telefonla orayı burayı arayıp duruyo bende bişe demiyom kızar diye bu telefonda kavga edince sinirlendi kapadı döndü işte bana şakasına olum sem sınava gitmedin mi dedi bende yok hocam dedim sınıf gülünce hoca dahada şişti. O sene peşimi bırakmadı mattan geçiyim diye manyak karı ya

• Tarih dersjnde tanya ya tanga dedim ve mosmor oldm.

• Beden dersinde tshirti ters giymisim.hoca dediki oglum ters giymisin herkez guldu. Hoca dediki cikr giy tam cikarcam hoca diyo napiyon lan fln acayip rezil etmisti

• o değilde mesajları okudum da,hiç kimse abazanlık hikayelerini anlatmamış.ulan ben ne adamdım ilkokul ve ortaokul da lisede bir durulduk

• bu olay dersanede geçmiştir. Şimdi kızlara karşı yavşak bir hocamız var. Iste konu yemek yemekten açılıyor. Malum yavşak hocamız gülerek 'ben erkekler olursa gitmem yalnız kızlar olacak ' diyor. Sol en arkadan sağ en öndeki hocaya el işareti yaparak 'çünkü yavşaksiniz hocam' diyorum gülerek. Bir anda sınıf kahkahalar atmaya başlıyor. Nedense en öndeki kız duyuyor ama hoca duymuyor (duymamazlıktan geliyor) :)

• tcan kullanıcısına yanıt
    lan allah belanı vermesin

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lev Tolstoy

Ingilizce dersindeyiz konu skin care products (dogru mu yazdim bilmiyorum) neyse hoca bana bi kelime sordu ciltle ilgili oldugunu biliyorum ben de ama tam anlamini hatirlamiyordum ben de hocaya dedim ki "hocam skinle ilgili bisey ama tam olarak hatirlamiyorum"

Hoca kadindi allahtan. Tum sinif yarildi ben de tutamadim kendimi ben de guldum :D
    8. sayfada kaldım. okumaya devam
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.