Şimdi Ara

Okulda Hoca Bi Laf Söyledi (Katıldım) xD xD :D (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kimlikte 1988 doğumlu bir arkadaşa bu sene kazanamzsan askerlik geliyor falan diyorduk muhabbet buydu .
    ben milli küfürbaz olarak dayanamadım oğlum ya..ğı dedin dedim.
    hoca lafı arkadaşın "ya..ğı yedim" şeklinde söylediği gibi duymuş.(nasıl öyle anlamışsa o da bir garip zaten)
    geldi arkadaşın yanına "senin ne yediğin bizi ilgilendirmez kendine sakla" dedi.
    tabi arkadaş ben demedim o dedi falan diyor ama nafile
  • Biz bugün okulda öldük ya yok böle bişi hoca telefonu açdı

Karşıda kim varsa nasılsınız dedi galiba bizim hocada İyi Sen Nasılsınız demezmi bizim sınıf kitlendi resmen yanak kaslarım agrıyordu o derece 1 ders susmadım yav
  • bi kac olay güzel digerlerinde pek gülecek sey bulamadim. millet okuldaki en dogal olaylari anlatmaya başladi hadi hayirlisi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByFake

@thekoz

merak etme koçum değiştiririz

@tavus40

sen 19 yaşındasında noluyo
     Okulda Hoca Bi Laf Söyledi (Katıldım) xD xD :D

nolduğunu anlayacak zeka seviyesine sahip olmadığını buraya yazmak zorunda kalıyorum
  • bizim din kültürü hocasıda sınıfta sarı saçlı bi kıza k.hpe demiş çıkışta dövmüşler
  • DH ne maceralarınız var ya

@tavus40, ByFake

Beyler bırakın tartışmayı..

Okulda Hoca Bi Laf Söyledi (Katıldım) xD xD :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DüdüklüTencere* -- 19 Mart 2009; 10:11:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Uzaktan Kumandan

hey gidi urfalı hey nerelerdesin??*

Harbiden üstad ya,Urfalı abimi özlüyorum gerçekten.Komik olmayan bir anısını dahi gülme krizlerine sokacak şekilde anlatabilme yeteneğine sahip
  • Geçen gün din dersindeyiz bende mesaj çekiyordum telefonla. Hocada yakaladı aldı elimden telefonu.Sınıfın ortasında bağırarak "Oğlum senin annen baban biliyormu derste çektiğini." dedi.Bende "Yok hocam sizden önce daha yakalayan olmadı çektiğimi." dedim. Sınıf yarıldı hocada belli etmemeye çalışarak güldü biraz. Ama komedi oldu baya..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.