Şimdi Ara

Okulda kavga ettinizmi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
4
Favori
5.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • liseye başladıktan sonra kavgam olmadı sanırım okul hayatımda. ilkokul birde çocugun tekinin yanına hoca oturtuyor bu çocuk hep kafama kalemkutuyla vurdu yapma yapma diom vuruyor 20 30 kez vurmustur böyle bir cins çocuktu neyse sabırda biryere kadar bir yumruk attım çocuga sonra bir barış sınıfta çocuk barıo aglıyor burnundan baya kan geldi önlüğü bildiğin kızıl ırmaktı felan sonra hoca kızdı bana niye yaptın felan ben ağlıyorum felan çocuk gidiodu sınıftan son ders hocaya sonra en baştan durumu anlattım olay kapandı öyle o günden sonra o çocuk benden uzak durmustu:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Professional Griefers

Arkadaş g*tüme elleyip duruyordu. Benden 3 yaş büyüktü. Hala yapmaya devam etti. Elleyip duruyor. Ulan yapma diyorum yapıyor şerefsiz. En son dayanamadım. Çenesine yumruğu geçirdim. Merdivenlerde oturuyorduk o üstte idi. Yumruk attıktan sonra bana Hemen tekme salladı. Ağzıma geldi. Ayırdılar sonra. Laf attık birbirimize dediler 1-2 gün sonra teke tek çıkın. Bu çocuk teke tekte beni gebertirdi. Ben sonra çocuk bana yaklaşırken aga naber iyi misin falan dedim belki yumuşar kavga etmeyiz diye. Akla bak işte çocuk daha dinlemeden yumruğu bi geçirdi ve heryer bulanık oldu . Ağlıyordum. Zaten tek yumrukta bitti kavga. Kavga da denmez gerçi Gözüm morarmıştı. Ama barıştık. Şu an bana vuran arkadaşın evleri yandı ve izmire taşındılar. Adı Emre idi. Özledim çocuğu. Kaç yıl oldu ya? Sonra benle aga naber diyip dalga geçtiler.

Kavgada sonra elleme konusu noldu çok merak ettim
    Özledim filanda yazmışsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ankara'da düz lisede okuyup kavga etmemek mümkün degil,hayır normal kavga olsa sıkıntı yok ama okudugum yerde kavgalarda her türlü alet bulunurdu. hatta lise son sınıfta omzuma sallama yedim,siz siz olun bu kavga islerine özenmeyin her türlü insan cikabilir karsiniza.Sukurler olsun liseden sonra kurtuldum o ortamlardan.

• Çok kavga ettim ama size en çok kendimi kaybettiğim kavgamı anlatiyim sınıfta deniz diye bir çocuk vardı boyu kısa 1.40 civarında sarışın çok efendi temiz kalpli biriydi onuda hep kantine felan yollarlardı köle gibi kullanıyorlardı çocuğu resmen normalde karışmam ya bu çocuk ameliyat oldu boyunu uzatmak için çok kafaya takıyordu bende o süre ilgilendim felan herneyse annesi okula geldiğinde bana emanet etti 4 5 gün sonrada sınıfa bir geldim çocuğu başka sınıftan biri dövüyor söylemesi ayıp boyum 1.87 kücük yaştan beride sporla uğraşırım iyi kavga ederim yüreğimde vardır açıkcası herneyse ben bu çocuğu aldım adamın elinden ama nasıl sinirlendiysem hiç hayırdır falan demeden çocuğun burnuna kafayı attım suratına yumruk falan filan derken bayağı bir perte cıkarmıştım çocuğu ondan sonra hoca geldi bana bir tokat attı haklıydı aslında cocuğun her yeri kan içindeydi ben o sinirle tabi hocayada bağırdım kalktık müdür yardımcısına gittik hocayla genelde okulun maskotu derlerdi bana müdür ve hocalarda çekinirdi okul üsküdarda bir lise bende o dönemlerde karacaahmette takılırdım okul belalı olunca her gün cıkışta bizim tayfa abilerimiz gelirdi müdür yardımcısıda belalı olduğumu bildiğinden kurcalamadı olayı böyle yırttım bundan ama o çocuğu bidaha görseydim kesin kolunu bacağını kırardım

• Adam reis

• quote:

Orijinalden alıntı: The Executionerr

Sağ yumruğum öldürür, Sol yumruğum süründürür.

Nick mesaj uyumu

• quote:

Orijinalden alıntı: Kultanarz

Çok kavga ettim ama size en çok kendimi kaybettiğim kavgamı anlatiyim sınıfta deniz diye bir çocuk vardı boyu kısa 1.40 civarında sarışın çok efendi temiz kalpli biriydi onuda hep kantine felan yollarlardı köle gibi kullanıyorlardı çocuğu resmen normalde karışmam ya bu çocuk ameliyat oldu boyunu uzatmak için çok kafaya takıyordu bende o süre ilgilendim felan herneyse annesi okula geldiğinde bana emanet etti 4 5 gün sonrada sınıfa bir geldim çocuğu başka sınıftan biri dövüyor söylemesi ayıp boyum 1.87 kücük yaştan beride sporla uğraşırım iyi kavga ederim yüreğimde vardır açıkcası herneyse ben bu çocuğu aldım adamın elinden ama nasıl sinirlendiysem hiç hayırdır falan demeden çocuğun burnuna kafayı attım suratına yumruk falan filan derken bayağı bir perte cıkarmıştım çocuğu ondan sonra hoca geldi bana bir tokat attı haklıydı aslında cocuğun her yeri kan içindeydi ben o sinirle tabi hocayada bağırdım kalktık müdür yardımcısına gittik hocayla genelde okulun maskotu derlerdi bana müdür ve hocalarda çekinirdi okul üsküdarda bir lise bende o dönemlerde karacaahmette takılırdım okul belalı olunca her gün cıkışta bizim tayfa abilerimiz gelirdi müdür yardımcısıda belalı olduğumu bildiğinden kurcalamadı olayı böyle yırttım bundan ama o çocuğu bidaha görseydim kesin kolunu bacağını kırardım

Arkam var abiler belalı . kısmına kadar güzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Secret King -- 23 Eylül 2014; 8:00:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ErsinBoz

quote:

Arkadaş g*tüme elleyip duruyordu. Benden 3 yaş büyüktü. Hala yapmaya devam etti. Elleyip duruyor. Ulan yapma diyorum yapıyor şerefsiz. En son dayanamadım. Çenesine yumruğu geçirdim. Merdivenlerde oturuyorduk o üstte idi. Yumruk attıktan sonra bana Hemen tekme salladı. Ağzıma geldi. Ayırdılar sonra. Laf attık birbirimize dediler 1-2 gün sonra teke tek çıkın. Bu çocuk teke tekte beni gebertirdi. Ben sonra çocuk bana yaklaşırken aga naber iyi misin falan dedim belki yumuşar kavga etmeyiz diye. Akla bak işte çocuk daha dinlemeden yumruğu bi geçirdi ve heryer bulanık oldu . Ağlıyordum. Zaten tek yumrukta bitti kavga. Kavga da denmez gerçi Gözüm morarmıştı. Ama barıştık. Şu an bana vuran arkadaşın evleri yandı ve izmire taşındılar. Adı Emre idi. Özledim çocuğu. Kaç yıl oldu ya? Sonra benle aga naber diyip dalga geçtiler.

Kavgada sonra elleme konusu noldu çok merak ettim
    Özledim filanda yazmışsınız

Kavgadan sonra elleme ilgili bir şey yoktu. Sadece aga naber dememle dalga geçtiler.

• Her donem 2ser kez kavga ediyoduk

• quote:

çok kötüymüş ya

• Bende kavga olayı çok olmazd
    Ben lisede fen lisesini kazanmama rağmen evime yürüme mesafesinde bşi okuldan burs alıp okudum.
    Sınıfımdaki cocuklarla aramda çok seviye farkı vardı.
    Bana çok saygı duyulurdu ben matematiği fullerken bunlar denemelerde 1-2 doğru yaparlarsa seviniyorlardı sayısalcılar
    çok çok geri bi sınıftı.

Sınıfta kızların durumu iyidi fakat erkekler çok kçtüydü ve bende çok inekliyen bi tip değidim bunlar bana hoca gibi davranırdı bunalra ders falan anlatırdım ben.Ama karşılığında çoğuyla dalga geçerdim.

Mesela sınıfın en iri 2 elemanı vardı biri isviçreden gelmiş yaklaşık 205 falan boyu 100kilo üstü bi eleman bu peşimden ayrılmazdı buna oran biraz daha ufak bi eleman da aynı durumdaydılar top basket gezme tozma dersler ehrşeyde geriydiler ve benim peşimden ayrılmazdılar herşeyimi bunlar alırdı otobus paramı öderler yemekleri öderlerdi bende bunlarla çok dalga geçerdim cüsseelryle falan kızların öünde ezerdim.

sınıf başkanyım okul takım kaptanıyım derslerde kızlar hariç bana en çok yaklaşan elemanla aramda 80 net fark var durumum çok iyiydi ama sürekli peşimde dolanan bu cocuklardan biri hakan dev cocukla derste 30 dk dalga geçtim sırf kızları güldürme adına kızlarda kikirdeyip durdular hoca gelmemişti ben cocukları ezdikçe ezdim.Bi tanesi sınıftan çıktı sonra durun şunun gönlünü alıyım demeye gittiğimde bu çocuk lavaboda yüzünü yıkıyordu bende 1.80 boylarındayım 70-80 kilo falanım

Bu bana lavaboda teketek kaldığımızda bir koydu ilk defa bu duyguyla karşılaştım canım çok acımasına rağmen olanı hazmedemedim bende bu kadar aşşada dersler spor kültür bi insan nasıl bana vurmaya cesaret eder diye

sonra arkamdan gelen bi kaç tanede sınıftan gelen eleman da olayı gördü onlarda dehşete kapıldı hem benim böle bi olaya maruz kalmam ve vereceğim tepkiyi merak ettiler.

Ben çok sağlam bi yumruk yedim kafam duvara çarptı ayna kırıldı hemen ayağa kalktım gerçekle yüzleştim ne kadar benden zayıf kültürsüz ve cahil olsada cocuk aslında kat ve kat cüsselydi herkes benden dalammı bekliyordu ama ben bu konuyu konuşacaz düyerek ayrıldım oradan.

Buda bana bir ders oldu ve ünivesiteye kadar kimseyi ezmedim.

Hatta şöyle bi hayat dersi oldu.Üniversiteye gittimde çelimsiz milletin dalga geçtiği bi oğlan vardı çocuk biraz peltek konuşur bide herşeye atlayan heyecanlı bir çocuktu o çocuguda ezdirmedim hatta derste gene buna yüklendirkleri bi sırada bi tane züppeye çok mü komik lan dedim oda ders sonu sana gösteririm komiği falan diyince anfinin arkasında şimdi gösterler diye bağırdı

Çocuk arada kavga etmeyelim okul hayatımız boyu tadımız kaçmasın diye yanıma geldi buda zengin züppersii altında a3 var çok rahat adam toplardı ama lisede yaşadığım bu ders bana örnek oldu kimsenin üzerinden şakalar yapmadım.

• ilkokuldaydim, benim yan sirada bi cocuk oturuyor adini hatirlamiyorum habire bacagini salliyor. salladikca sira da sallaniyor. yapma dedim yapiyor yapma dedim yapiyor. en son yapma diyince sana ne dedi ben de saman ye dedim o da karsilik olarak dotumu ye dedi. tabi bunu demesiylr ben cildirdim bunu ittim siradan dustu bi aglamaya basladi. on siradaki kizda basladi bagirmayi ortmenim bilmembe kavga ediyo diye. o uruzbunun da sacini cektiydim.

hayatimin en heyecanli anlariydi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theNomac

ilkokuldaydim, benim yan sirada bi cocuk oturuyor adini hatirlamiyorum habire bacagini salliyor. salladikca sira da sallaniyor. yapma dedim yapiyor yapma dedim yapiyor. en son yapma diyince sana ne dedi ben de saman ye dedim o da karsilik olarak dotumu ye dedi. tabi bunu demesiylr ben cildirdim bunu ittim siradan dustu bi aglamaya basladi. on siradaki kizda basladi bagirmayi ortmenim bilmembe kavga ediyo diye. o uruzbunun da sacini cektiydim.

hayatimin en heyecanli anlariydi.

• Benim peder özel harekat polisdi. Piskopat cocuklar okulu cıkışı beni dövmeye geliyorlardi. Bende babami arayip cagıriyodum. Ekip arabalariyla geliyor cocuklari tekme tokat dövuyodu :) Ister istemez popiler olmustum okulda :) Kavgaylada pek aram yok :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kavga etme ve yok etme dürtüsü hepimizin icinde var. Cok cok nadir durumlarda bu gücü kullanmak lazım diye düşünüyorum.

Ne universite ne lise hayatımda hic kavga etmedim.

Akıllı adam kavga etmeden halleder mevzusunu ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Masquerade89

quote:

Orijinalden alıntı: Batman behind

quote:

Orijinalden alıntı: kantura2

kimse yardım etmedimi hocam 3-1 ayıptır

yok... arkadaşlarimla bi yerden sonra ayriliyoruz sonra geldiler dere var bizim taşlibayir dediğimiz pislik yerde orda dövdüler.

şehir neresi

İstanbul pendik taşlibayir.
  • quote:

niyeyse kendimde birşeyler buldum mesajda

• Haftada en az 1 kez
  • 1-2 tokatlamisligim var

• üniversiteye kadar etmediğim gün yoktu
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.