Şimdi Ara

Okulda kullanmak için tablet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar soru basit. Okulda kullanmak için tablet önerisi istiyorum. Gerektiğinde üzerinde not alınacak. Samsung un çok modeli var ama karar veremedim. Spen olursa iyi olur. Ekran büyük olursa iyi olur. Gerektiğinde kütüphanede de kullanırım. Note pro 12.1 baktım ama eski galiba. Yeni bir cihaz arıyorum. Teşekkürler

• Samsung p550 kullaniyorum s-pen ide var okul için fazlasiyla yeterli 9.7" boyutu var tam elde yada çantada taşımalık bende taşıyorum sürekli not alıyorum kitap okuyorum tablet üzerinden sorunuz olursa beklerim sadece klasik samsung sorunları ölü piksel vb ama garantiye goturunce yapiyolar hemen sıkıntı olmuyor 16gb hafizada yeterli sd kart ile hallediliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung p550 kullaniyorum s-pen ide var okul için fazlasiyla yeterli 9.7" boyutu var tam elde yada çantada taşımalık bende taşıyorum sürekli not alıyorum kitap okuyorum tablet üzerinden sorunuz olursa beklerim sadece klasik samsung sorunları ölü piksel vb ama garantiye goturunce yapiyolar hemen sıkıntı olmuyor 16gb hafizada yeterli sd kart ile hallediliyor 10.1 inç lik yeni modeli cikmis oda guzel ama fiyati biraz daha uçuk olmuş bu arada p550 nin batarya performansi 2 gün full kullanimda yetiyor (wifi acik parlaklik orta)

• Başka önerilerde bekliyorum. İlla Samsung olmasına da gerek yok. Sunumlar vb. şeyler üzerine not alınsa yeter. Başka marka tavsiye olursa onuda araştırırım.

• iPad mini olabilir.
  • Note pro 12.1 çok kalitelidir. Fazla eski bir model sayılmaz..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OmerDGN O kullanıcısına yanıt
    Aynı anda ekranda iki farklı uygulama açabiliyor musunuz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet açabiliyoruz

• OmerDGN O kullanıcısına yanıt
    Kasa plastik mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet plastik

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.